שאלה.....

שאלה.....

ראיתי באתר של החנות "בודגוב" רייד 20" של ALCHEMY במחיר של 350 שקל א ני רוצה להחליף את הרייד שלי רק הבעיה היא שאני לא כ"כ מכיר את החברה הזאת ALCHMEY ואני לא יודע אם בסוף אני אקבל רייד יותר גרוע ממה שיש לי אז השאלה שלי היא האם אתם ממליצים לקנות מצילה של ALCHEMY ואם לא אז למה?

kfirshap

New member
שמע גם לזילג'אן וסאביאן

יש דגמים זולים אלכמיי חברה מעולה, אני מאוד ממליץ עליה טורקית עבודת יד ואם אהבת את הצליל אז סבבה... אבל מצילות כל כך זולות הן בטח הדגם המאפן של אלכמיי... אם אהבת את הסאונד אז סבבה, אבל אל תצפה למשהו מקצועי במיוחד.

תודה אחי

אני יודע שיש לכל חברה דגמים זולים פשוט אני בכלל לא מכיר את אלכמיי אז שאלתי כי אין לי מושג מי אלה רק היה נראה לי שהם מטורקיה אבל מה שבטוח היא תהיה הרבה יותר טובה מרייד 16" מעפנה של סנטורי שבאה לי יחד עם הסט (חרא של מצילה) נכון?

kfirshap

New member
כן אחי אבל תחשוב לרגע

האם כדאי לך להשקיע עכשיו בוא נגיד 1000 שקל בסט מצילות זול של אלכמיי שהוא יותר טוב ממה שיש לך או שאולי כדאי לך להתקדם ברצינות, לקנות רייד אחת ב-1000 שקל מקצועית עם סאונד שאתה באמת באמת אוהב שאתה יכול להפי' ממנה צליל לאורך שנים, לכל החיים ולהמשיך לאסוף את האלף הבא ולקנות גם היהט כזה או קראש כזאת ולאט לאט לבנות לך סט מאוד מאוד מקצועי זה לא עדיף על לקנות מצילות בינוניות?

עדיף ברור אבל יש בעיה קטנה אחי....

וקוראים לה.... כסףףףףףף!!!!!! אני כולה בן 15 ככה שאני די תלוי בהורים שלי ורק לפני שבוע קניתי עורות חדשים ועוד כל מיני דברים וההורים שלי לא הכי יירצו להשקיע עכשיו בעוד מצילה ככה שאני יותר תלוי בזה שאני אחסוך 100 שקל ויש לי סך הכל 350....... בגלל זה מאיפה אני אביא עכשיו עוד 650 שקל

kfirshap

New member
אמרת קראש ורייד

שאתה רוצה לקנות אחד אמרת 300 אחד 350 יצא 650 הבנתי אותך יש לך כסף רק לאחת מהן, כן זה נשמע פיתרון טוב אך שוב אני שואל האם אתה רוצה עכשיו להוציא את הכסף הזה על המצילה כשאתה יכול לחכות עוד מעט שיהיה לך את הכסף לקנות מצילה מקצועית באמת? זה עניין של בחירה אחי. תדע שאם אתה קונה עכשיו מצילות בינוניות לא יהיה לך את ה-300 שקל האלה בשביל מצילות מקצועיות מצד שני עכשיו כן יהיה לך מצילות יותר טובות ממה שיש לך שהן עדיין לא מקצועיות חוצמזה אין כזה דבר באמת מקצועי לא מקצועי הכל חרטא אם אתה אוהב את הצליל של המצילה וזאת האחת שאתה רוצה - קנה אותה אם לא, חפש את האחת שאתה רוצה ותתחיל לחסוך עד שתוכל לקנות אותה...

תודה אחי עזרת לי מאוד....

נראה לי שאני אחסוך עוד קצת כסף ואחפש רייד יותר טובה בסביבות 650/700 שקל כי אני עדיין לא רוצה להשקיע 1000 שקל תודה אחי

offry13

New member
תראה אחי

אני הייתי חייב דחוף קראש טובה המורה שלי המליץ לי על מצילות מסויימות למרות שאחרי זה בחרתי משהו אחר לגמרי בכל מקרה, קניתי קראש Zildjian A custom שעלתה איזה 1000 ומשהו.. היא בת שנה בערך, ואני פשוט מת עליה! אין לך מושג איזה כיף לנגן על מצילה שאתה באמת אוהב אז אני מציע לך לקנות רייד ב1000 שקל, שתאהב באמת הקיץ אני הולך לקנות היי הט של A custom, ומוכר את הZBT והפלאנט זי :] סליחה שחפרתי

offry13

New member
אה ועוד דבר

אני בן 13 וחצי, אז הייתי 12 וחצי, והכל כסף שחסכתי לבד במשך חצי שנה! בלי הורים! תנסה לעשות את זה, אם תעשה את זה אתה לא תצטער

TAMIR182

New member
יש גם את האופציה של יד שנייה אחי

תאמין לי לא חסר מציאות בטווח מחירים שלך

kfirshap

New member
רק אתמול מצאתי k ב-700 שקל [האבי קראש]

ואני מחכה כבר חודשים לדיל טוב ביד 2 של איזה סט מצילות תורכיות או משו חחח באיזה 1500 שקל ככה כמה מצילות טובות רק צריך למצוא את זה שנמאס לו מהסט שלו והוא עובר למשו אחר P:

g d r

New member
זה לא יקרה..

גם מצילות טורקיות לא מוכרים ביד 2 בזול... המחירים הכי נמוכים שאני זכיתי לראות זה לקראש מקצועית ברמה גבוהה 600, לרייד 900 ולהייאט 1000

avidiamond

New member
תשובה

אלכמי זה דגם של איסטנבול המחיר נשמע זול מידי גם אם היא יד2 כי היא נחשבת מעולה(יש לי בין היתר גם אחת כזאת והיא נשמה טובה) דבר צריך להבין-לחברות מצילות,במיוחד לטורקיות יש הרבה נפילות אחת ל4 או 5 תהיה מצילה דפוקה עם סאונד זוועה ולא משנה איזה חברה ואיזה דגם החנויות בארץ לא נוסעות לבדוק כל מצילה וככה קורה שהם מקבלות מצילות דפוקות לפעמים בד''כ הם מוכרים אותם במחיר זול באופן מעורר חשד וכאילו יוצאים תותחים על המחיר שעשו לך כביכול זה קורה כל הזמן יאמר לזכות סאביאן שהם הכי עקביים באיכות שלהם עם הכי פחות נפילות

singlestroke

New member
התגעגעתי אלייך חמור

באתי לכתוב לאן נעלמת אבל חשבתי שלא תראה את זה |:

חחחח כן, צבא וכו'

בכ"מ, אני מוכר את המערכת שלי בצער רב :( וקונה אלקטרונית :D מה שלום כולכם ?

למעלה