שאלה..

שאלה..

עשיתם שאלון ובאחד השאלות כתבתם: באיזה שיר שהוצא גם בתור סינגל פרדי לא שר? (משהו כזה..) בריאן שר? ו..למה פרדי לא? (זאת היתה התקופה שהוא היה חולה..?) ודבר שני, איך קוראים לדיסק של בריאן...?

Great Pretender

New member
או-קיי.

קודם כל, אלה 2 שאלות.
ו - יש את השיר I'm In Love With My Car, שרוג'ר כתב אותו ושר אותו, ויש את השיר 39' שבריאן כתב ושר, אבל בהופעות בד"כ פרדי שר. אינלי מושג מי מהשירים יצא כסינגל, ואולי יש עוד שירים שלא הזכרתי שפרדי לא שר בהם. ו . . . בנוגע לדיסק של בריאן - איזה מהם ?

Great Pretender

New member
פוּפ.

סתומה שכמותי. XD אוקיי, פרדי לא שר בהם, כי סולנים לא חיייבם לשיר כל שיר. גם לנגנים מותר.

Teo Toriatt

New member
כמה

לפי סדר כרונולוגי Starfleet project Back to the light Brian May Band Live At Brixton Academy Another World Furia (Sound Track) וכמובן עוד המון שת"פ, הופעות אורח וכדומה

הוא הוציא את הדיסקים אחרי שקווין התפרקה?

ז"א, אחרי שפרדי מת וג'ון פרש, או באמצע\לפני?..

מגניב

בריאן גם השלים תואר שאיזשהו מקצוע באוניברסיטה (כחתי איזה חוץ מזה שזה מקצוע מסובך..) וגם הוציא דיסקים..=]] מגניב לו

khammel

New member
../images/Emo207.gif מישהו חבר במועדון הרשמי?

נאמר לי שבמכתב של רוג'ר טיילור שהתפרסם במגזין של מועדון המעריצים הרשמי כתוב שהוא מקווה לצאת לסיבוב הופעות בחורף הקרוב עם השירים החדשים. מישהו יכול להביא ציטוט מדוייק?

skjg

New member
לא צריך לגור באנגליה כדי להיות חבר?

זה מה שקראתי באתר שלהם פעם..

khammel

New member
Official *International* Fan Club

העלות לישראלי היא 30 יורו לשנת חברות
When you join The Official International Queen Fan Club, you will receive THREE full colour magazines a year. Each will have a handwritten letter from a member of the band and contain a number of photos, all the latest information on what Queen and the individual members are doing, quizzes, pen pals, and a host of other features. Much of what is contained in the magazines will not be available on the web site. We are also working on a members only online section, which will feature exclusive content for fan club members only! We will also send you a detailed discography that is packed with information about album and single releases, videos, past tour dates and the band's solo project information. Our discography is used by collectors worldwide featuring highly detailed information!​
http://www.queenworld.com/membership.htm

khammel

New member
והרי הציטוט המדוייק

"I love it (the new album) so far - hope you do too. I hope to tour "it" this winter.​
תודה לאתר queenzone. ולמי שלא קורא אנגלית, רוג'ר אומר: בינתיים, אני אוהב את האלבום החדש -- מקווה שגם אתם תאהבו אותו. אני מקווה שנופיע איתו בחורף הקרוב.

3 שאלות..=]]חח

התחביב שלי זה לשגע אותכם ולשאול אתכם שאלות. 1. פול מנגן על פסנתר? 2. אם לא, אז מי כן מנגן...?? *** 3. אמרו שבריאן חימם את להקת גאנז כשהם היו בארץ, עכשיו כי אני סתומה מאד לא הבנתי... חמים מלשון עיצבן אותם..או חימם מלשון ניגן איתך קצת?

khammel

New member
שיר...

כדי שלא תשגעי אותנו באמת ותגרמי לנו או להתעצבן עליך או להפסיק להיות פעילים פה בפורום, בבקשה בצעי חיפושים בפורום לפני שאת מעלה שאלות "בסיסיות". סביר להניח שעל חלק מהשאלות שלך כבר ענינו בעבר. תקראי את המאמר על קווין בוויקיפדיה וחפשי מידע במקורות נוספים. 1. לא יודעת. 2. בריאן למד פסנתר במשך מספר שנים, לפני שהתחיל לנגן בגיטרה והוא כתב חלק מתפקידי הדלידים בשירים של קווין. הוא גם מספר שהוא מלחין יותר טוב על הפסנתר מאשר על הגיטרה. 3. להקת חימום = הלהקה שעולה לפני הלהקה המרכזית וזאת במטרה "לחמם" את הקהל ולהכניס אותו להתרגשות ומצב רוח טוב כדי שללהקה העיקרית יהיה קל יותר לתת הופעה מנצחת. בריאן והגיטריסט של גאנז חברים ובריאן ניגן איתם לא אחת. במסגרת סיבוב ההופעות שלו של Back to the Light הוא הצטרף לסיבוב העולמי של GNR בתור מופע פותח.

זאת שיר במחשב של אחותה..ומי שענתה לי אז...

תודה רבה, קודם כל. ואני מצטערת אם עצבנתי אותך או משהו, זאת לא היתה הכוונה=]]

למעלה