שאלה !!!

• פותח הנושא LVA
  • פורסם בתאריך

LVA

New member
שאלה !!!

למישהו יש איזה שהוא תפריט אומשהו בכדי לעלות במשקל ,אבל משהו מסודר ואמיתי כי אני מנסה להעלות במשקל ופשוט לא מצליח לי אני אוכל כמו חזיר וכלום לא קורה אני סתם מתפוצץ אז אם למישהו יש הצעה...

scarlet moon

New member
הנה משהו... מקווה שיעזור

היי... אני בעצמי הייתי על תפריט השמנה הרבה זמן.. אבל תפריט השמנה זה אינדיבידואלי ותלוי במה שאתה אוכל עכשיו... את התפריט הרכיבה לי דיאטנית -
בוקר- שליש חבילת קורנפלקס (160 ג´... ולך על המשמין ביותר)+חלב כוס גלידה צהריים- כוס וחצי פחמימות (אורז/פסטה/ עדשים...) + מנת בשר+ 2 כפות חומוס לקינוח- מילקי או משהו בסגנון אחה"צ- חטיף (פסק-זמן, נגיד) עוד מעדן עוגה/עוגיות... מה שאתה רוצה. אבל הרבה. ערב- לחמניה עם משהו (עדיף עם חמאה וגבינה"צ, או גבינת שמנת 30%) בין הארוחות תכניס חופשי- חלבה (אם אתה אוהב, זה מצוין.. זה ממש משמין,חטיפים וזה כבד ככה שיש הרבה קלוריות בכמות קטנה), פיצוחים, אגוזים, שקדים, פירות, וכל מה שאתה רוצה............ ותשתה לפחות 3 כוסות מיץ ביום. בהצלחה!!!

WhitE WolF

New member
איזה מצחיק זה ../images/Emo6.gif

אנשים באים לפה כדי לקבל עצות איך לרדת במשקל ואז בא התפריט הלא "אנושי" הזה אני מזהיר אותכם אנשים בדיאטה (כמוני) יכולים לקבל התקף לב אחרי שהם יקראו את התפריט הזה....... אבל לא משנה בהצלחה (מי ייתן ותשמין)

שים לב למילים של סקרלט

"תפריט השמנה (וגם הרזייה) זה אינדיבידואלי" יתכן שכמות הקלוריות שסקרלט אוכלת לא תספיק לך לעלייה במשקל. כדאי שתעשה מה שסקרלט עשתה ותרכיב תפריט עם דיאטן/ית.

למעלה