שאלה...

• פותח הנושא niriq
  • פורסם בתאריך

niriq

New member
שאלה...

אני בן 21. אני חושב ומאונן על בנים כבר מגיל 13 - יחסית הרבה זמן. בחצי שנה האחרונה תפסתי ביצים ושכבתי עם 4 בנים. מצד שני אני מאוד רוצה קשר עם בחורה (יש לציין שמעולם לא הייתה לי חברה אמיתית ולא קיימתי יחסי מין עם אישה). לא יודע כל כך מה לחשוב?? אני מאוד מאוד מפחד ולא רוצה לצאת מהארון...(למרות שאני מאמין שאני נמשך לבנים)

רסקול

New member
אתה מערב "מין שאינו במינו"

לצאת מהארון משמע להתוודות בפני הקרובים אליך שאתה הומו. השאלה המרכזית היא : האם אתה נמשך לנשים, בכלל? אין טעם לפתח מערכת יחסים זוגית עם אשה כשאתה בכלל לא נמשך לנשים.

חמור007

New member
../images/Emo109.gif

כל עוד הרצון לקשר עם אישה לא מתבסס על משיכה מינית, אין לך מה לחפש שם כי אתה רק תסבול.

marik

New member
ומכאן,

שאתה צריך לבסס את מעמדך וחייך עם גבר שיספק אותך. לחיות את החיים, להרוס חומות, להבין וללמוד את המשמעות בלהיות הומו והכי חשוב - לקבל ולאהוב את עצמך ככזה. ורק אז, לשקול האם אתה מעוניין שכל האחרים גם ידעו - ואם כן אז לצאת מהארון. אין טעם לצאת מהארון אחרי 4 גברים בלבד, ובלבול מיני וחוסר ידיעה וחוסר שלמות עם עצמך. יציאה מהארון במצב כזה עלולה רק למוטט אותך מבלי יכולת לשחזר חזרה. (כמו מגדל שבנוי ללא יסודות חזקים).

על היציאה מהארון שלי...

אישית, אני יצאתי מהארון אחרי גבר אחד בדיוק. הספיקה לי התנסות מינית אחת בגיל 18, כדי להפנים את העובדה שאני הומו. כבר בשבוע שאחרי סיפרתי לשני חברים טובים, כי היה לי מאוד קשה לשמור את זה בפנים, וכך התחיל תהליך היציאה מהארון שלי. מאוד פחדתי מהתגובות מאנשים אבל כולן, בלי יוצא מהכלל, היו חיוביות. לדעתי תתחיל בזה שתשאל את עצמך, האם קיימת בך גם משיכה מינית לנשים? האם אתה מפנטז על נשים? האם אתה רואה את עצמך בקשר זוגי עם אישה? אחרי שתבין את עצמך, תוכל לקבל ולאהוב את עצמך כמו שמאריק אמר. אחרי שתקבל את עצמך תחשוב באופן הגיוני מה יקרה אם תצא מהארון והאם אתה בשל לזה. בהצלחה :)

למעלה