שאלה:

buffstar

New member
שאלה:

יש מצב שיכולתי לעשות כישוף על אנשים בלי כוונה? כי אמרתי על כמה אנשים "יו כמה הפנים שלהם חלקות אין להם אף חצקון זה לא פייר הלואי שהיה לם פצעים"- טוב לא בדיוק בנוסח הזה אבל בערך... בכל מקרה עשיתי את זה אל ארבע אנישם שונים לא באותו זמן... אבל מה שמוזר שזה באמת קרה ותוך שבוע הם התמלאו בפצעים ... צירוף מיקרים או שבאמת עשיתי משהו?

יתכן...

הרי כישוף מתבסס על תיעול כח הרצון למטרה בה אתה חפץ. כל הטקס מסביב הוא רק בשביל להיות ממוקד במטרה, שהיא השינוי. לשנות משהו באמצעות כח הרצון זה לא דבר הבלעדי לכישוף, אם זה מה שאתה שואל. יש אנשים המסוגלים לעשות זאת ללא שום קשר לכישוף. אך אם אתה מדבר איתי על חצ´קונים אצל בני נוער- אני מצטערת לבשר לך, אבל אלה צצים בלי קשר לכלום. ליה

Justin Angel

New member
למעשה...

זאת הייתה דוגמה... הכוונה הייתה שאם אין לך כמה אלפי-שנםי טובות של אימון - אין סיכוי שזה יקרה.

Justin Angel

New member
תסלחי לי

אבל אני לומד מקשוף כבר חמש שנים עכשיו. ולי עדיין לוקח חצי שעה טובה להיכנס למיקוד ,וזה עוד שהתנאים אופטימליים. אין מצב בגהנום שמישהו יכול להתמקד תוך 20 שניות ככה שמחשבה טועה שלו באמת תחזיק איזה impact.

Dia Leoghann

New member
על פי התורה היהודית

הנבואה נותרה לילדים ושוטים. אני מאמין שאם הנבואה נותרה להם, אז גם כוחות הכישוף. למה רק להם? כי הם היחידים שחוקיה המגבילים של היהדות לא כל-כך מובנים להם, ולכן גם לא חלים עליהם. אז אם עשית כישוף בלי להתכוון, או שאתה ילד קטן (6 ומטה) או שאתה שוטה.... סתם, אנשים זה בצחוק..... אתם לא צריכים לקחת את זה ברצינות.

Rutterkin

New member
נו באמת

אני משוכנע שזה ייתכן לי לדוגמא עוד לפני המודעות שלי ל"מקשוף" כמו שאתה קורא לזה בערך בגיל 11 הלכתי ברחוב ורציתי שיירד גשם ואז באותו רגע אישה שהשקתה את העציצים בקומה הראשונה השפריצה עליי מים בטעות עם המשפך. זה יכול לקרות.

למעלה