שאלה

ענבל מ

New member
שאלה

אודה מאוד אם תעזרו. אני והחבר שלי רוצים לחגוג שישה חודשים שלמים לחברותנו בעוד שבועיים. ליתר דיוק, בערב שלפני. חשבנו לערוך ארוחה קטנה רומנטית, כפי שעשינו ביום העצמאות (ויצא מוצלח מאוד). הבעיה היא שאני עסוקה בלימודים לבחינות הבגרות והמתכונות עד מעל לראש, והחבר בצבא- ולאף אחד מאיתנו אין זמן לבשל. העלנו רעיון ללכת למסעדה, אבל מכיוון ששנינו קצת קצרים בכסף (תלמידה וחייל... זה הגיוני, לא?), אני מחפשת מסעדה לא יקרה, עם אווירה נחמדה, ובאזור המרכז (רצוי לא בת"א, אלא יותר בחולון-ראשל"צ והסביבה). אודה מאוד על עזרתכם

katykr

New member
היחידות שאני מכירה באזור זה:

נאפיס, הידוע! פורמג´ו, אם עוד לא סגרו. ולאונרדו......

לא יודעת אם נאפיס זה רומנטי...

עדיף כבר פיצה מטר שליד... אני שמעתי פעם על מסעדה טובה, אני כמעט בטוחה שזאת היתה ´פרנצ´סקה´, כדאי לך להתקשר ולברר עם המקום. <אם הלינק לא ממוקד, מה שקורה לי בהרבה אתרים לאחרונה, הכנסי לכאן, ותחפשי פרנצ´סקה>.

ענבל מ

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

נאפיס זה באמת בין הכי לא רומנטיים שיש... וחוץ מזה שאני מכירה שם הרבה אנשים, והייתי מעדיפה להיות קצת לבד הפעם. תודה על ההמלצות של כולם, אני אבדוק את הצעותיכם.

shelycat

New member
שתי המלצות בראשון...

בראשון יש שתי מסעדות לא רעות אם אווירה נעימה ורומנטית שאני יכולה להמליץ עליהן: 1.סינית בשם סן-פלאואר. 2. רוטשילדס ברחוב רוטשילד היא מסעדה מצוינת (לא רוטשילדס בקניון!!) היא נמצאת קצת יותר מערבה על רחוב רוטשילד .

ShirShir

New member
המלצה חמה!../images/Emo140.gif

בטיילת המשופצת של ראשון לציון יש שתי מסעדות מעולות. נוף לים, רומנטיקה, אוכל משובח ומחירים סבירים בהחלט. מומלץ בחום!! פרנצ´סקה - איטלקי ועוד. FISH - דגים, בשרים וכו´. מזל טוב ובתאבון!
שירשיר.

אתי@

New member
מצטרפת להמלצה על פרנצ´סקה

מסעדה נהדרת ומחירים בהחלט סבירים (והארוחה העיסקי שלהם עוד יותר זולה בהרבה). שמעתי שגם FISH מעולה אבל אני לא יכולה להמליץ ממקור ראשון. לגבי רוטשילד´ס - אכן מסעדה נהדרת, אבל קצת יותר יקרה. האוכל בה הוא יותר מתוחכם מהאוכל באיטלקיות, וזה עלול להוות בעיה אם אתם לא מאלה שאוכלים הכל.

ענבל מ

New member
פרנצ´סקה

עכשיו באמת סיקרנתם אותי...
גם הקישור שנתנה הנסיכה תותי לתגובות האנשים עזר מאוד בהחלטה
שאלה קטנה נוספת- היא פתוחה בשישי בערב? האם כדאי להזמין מקום מראש? או שעדיף לי להתענייןולשאול הכל בשיחת טלפון אליהם? ודבר אחרון- אני רוצה לציין את כולכם לטובה, זו לא הפעם הראשונה שאתם נענים לשאלותיי כאן והעזרה שלכם תמיד מאוד מאוד משמעותית. תודה רבה לכם.

אתי@

New member
תמיד עדיף להזמין מקום

למרות שענף המסעדנות לא במיטבו בימים אלה...

droli

New member
מהכירות מעמיקה,

בפורום מתכונים פה בתפוז, בטח יתנו לך תשובה.

ShirShir

New member
יש עוד מקום נחמד..

באיזור התעשיה ה"חדש", מול ה"קניוכל". המקום נקרא: רוסו בר-קפה
אחלה מוזיקה ואחלה אווירה!

למעלה