שאלה...

pצצה 007

New member
שאלה...

קראתי איפשו שאבנר הוא הומו אבל מכחיש את זה. מישהו יודע אם זה נכון?

amirbilu

New member
הוא לא הומו,הו בכלל בת שעברה שינוי

מין. מאיפה אתם ממציאים לי את השטויות האלה נ.ב השינוי מין,זה היה בצחוק

actress

New member
וגם אם הוא הומו הוא עדיין בן אדם!

זה לא משנה כ"כ אם הבנאדם הומו או לסבית העיקר שהם בני אדם ויש לפעמים השמצות כאלה על שחקנים מכל מיני אנשים וקנאים למינהם שיעשו הכל בשביל נקמה, ולא מודעים שדווקא ההשמצות האלה פוגעות, ואני לא מתלהבת מעומר ברנע אבל בכ"Z אני לא חושבת שאם הוא הומו זה ישנה משהו, הומואים ולסביות הם בני אדם בדיוק כמוני וכמוכם רק שהם בחרו את הדרך שלהם. איזה נאום ארוך

גלעד2287

New member
אבל לא שמתם לב...

בגיא פינס הראו שהוא ומאיה (דניאלה וירצר) זוג...

Pinki Girl

New member
אני מאוד מקווה

שהם לא זוג מגיע לה יותר טוב מה
הזה

Gal6

New member
נו...

לא ראיתם אותו אוכל ליעל הדר את האוזן בהשקה של היין החדש??

idiot box

New member
אני לא יודעת

אחותי ישבה איזה שבוע לפני שהראו את הזה שבגיא פינס באיזה מקום שהוא היה שם והוא ועוד איזה מישהי אחרת אכלו אחד את השני =) אז נראה לי שהוא סתם מזיין אותה (סליחה על המילה) אבל נראה לי שהוא סתם מזיין אותה ותכף הוא יזין מישהי אחרת

casperit

New member
אבנר או עומר ברנע?

כי אם עומר ברנע אז אין סיכוי כי כל החיים שלו הוא חושב על סקס וכוסיות, ואם אבנר... אז אולי... יעל

חדשות מרעישות(לא...)

קניתי ת´עיתון רייטינג דרך אגב אין שום דבר על לחיי האהבה ובכל זאת עומר ברנע מופיע שם עם איזה אחת והוא מחרמן אותה כמו שלא ראיתם אותו מחרמן בחיים!!!!! איפה הוא לא נגע לה.. (למעוניינים אני אסרוק..רק תגידו לי כדי שאני לא אסרוק סתם..) קיצר הוא חבר של כולן IF YOU KNOW WHAT I MEEN אז שיהיה לכם ברור עומר לא חבר של דניאלה הוא סתם אוהב לחרמן בנות כמו שהוא עשה ליעל הדר ...

אני מסכימה איתך לגבי זה שעומר

ברנע סתם חרמן וחוץ מזה בטח אין לו כוונות רציניות לגבי דניאלה כי הוא מתכנן לחזור ללונדון שם הוא עובד בתור ברמן ובטח לא חסרות לו הזדמנויות לסטוצים.

למעלה