שאלה

Because Of May

New member
אהממ, לא ממש בחירה טובה../images/Emo109.gif

כי OM מאוד מאוד יפה, אני ממש אהבתי אותו, אבל זה יהיה דפוק שהיא תוציא אותו כסינגל כי הוא ממש ממש פופ טהור, והרי היא מזבלת לכולם ת'שכל שהיא נהייתה רוק. זה ממש יסתור אותה. בכלל, יש לי הרגשה שהיא הולכת לעשות את טעות אדיקטד גם פה :| אני בכלל הייתי מוציאה את מייבי (
), ולא רק בגלל שאני חושבת שהוא שיר מהמם, אלא בגלל שהוא ממש יצליח. הוא משלב בלדה ורוק, הדבר שקלי הכי טובה בו והדבר שקלי הכי מנסה להיות... הקהל הרי אוהב את קלי בשירים שקטים... ומייבי הוא חצי כזה... לעמות זאת, לא הייתי מוציאה את CIHAK כי הוא לא נשמע הכי מיוחד שבעולם, הוא נשמע די רגיל כזה... ובכלל, היא לא מנצלת חצי מהיכולות שלה בו. גם האנטד היה מוצלח כסינגל
, אבל שוב- טעות אדיקטד. :| ~מיני חפירה~

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifמסכימה לגביCIHAK והאנטד../images/Emo70.gif

אבל לא יודעת OM חמוד
אבל את באמת צודקת כשאת אומרת שהיא כל הזמן אומרת שהיא רוק, וזה לא בדיוק עונה על הציפיות
... ונתקע לי ה"דונט מוב, איי וואנא ריממבר יו, ג'אסט לייק ד'יס..."
. ומייבי שליטה
.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאבל...

אחרי NA שהוא שיר מריר כזה, לפי דעתי צריך להוציא שיר שמח. מה שאומר ש-Haunted/Maybe/Sober/ וכו' לא יתאימו. אני חושב דווקא של-OM יש סיכוי להצליח, כי הוא מאוד קליט. גם אם היא מזבלת תשכל שהיא רוק, כולם יודעים שקלי היא זמרת פופ. אם לא OM - אז Yeah או כל שיר שמח אחר שיש באלבום...(How I Feel? שיבאס?למרות שהוא הידן
) אגב, CIHAK -חייב- לצאת כסינגל כי הוא כ"כ קליט!
. אני גם די בטוח שהוא יצא כי קלי ממש רוצה...

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo4.gifלא...../images/Emo122.gif

אני חושבת שNA ממש מתאים לסינגל ראשון, למרות שבהופעות היא צריכה להשתפר, אבל זה לא קשור עכשיו.. אישית, אני לא ממש אוהבת את OM.. אבל זה רק לפי מה ששמעתי בדיאטונה, ככה שיכול להיות שבגרסת אולפן הוא יישמע יותר טוב
. אני בעד שNA ייצא גם בבריטניה. מה, הם מיוחדים????
סתם

otollo

New member
../images/Emo174.gifהם מזה חשים את עצמם ../images/Emo6.gif

תמיד מוציאים להם סינגלים שונים
. חשל שהיא לא הוציאה סינגלים שונים לישראל
(*אהמ* אדיקטד במקום WA *אהמ*).

a k c

New member
../images/Emo109.gif*אהמ*צודקת כל כך!../images/Emo122.gif../images/Emo45.gif*אהצ*

otollo

New member
../images/Emo174.gifדי לקרוא לי בגופים של בנות! ../images/Emo46.gif

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני חייבת להפסיק עם זההה!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בגלל ששהודעה הקודמת הייתה של אדר אז לא שמתי לב לכינויXDD
זה הכל מאהבה (?)

a k c

New member
../images/Emo109.gifטוב נו, תוריד את ה- (?) ../images/Emo9.gif

אני אשתדל שזה לא ייקרה שוב

BreakMeDown

New member
../images/Emo99.gif אחלה שיר אבל.. לא יודעתS:

מה עם מאייבי? מאייבי יצליח איכשהוS: לא יודעת! האלבום לא כ"כ כמו שציפיתי:O למרות שאני עדיין מתה עלייה
|ממונגל|

a k c

New member
../images/Emo109.gifממונגלXDDDDD../images/Emo6.gif

איך רואים שאת פרוסוניתXDDDD

למעלה