שאלה..

ronen1981

New member
פשוט מאוד...

הכנסי לתיבת המסרים האישית ושם תבחיני בשורה למלא רשום עדכון פרטים אישיים תכנסי לשם ותשני מה שצריך....(נראה לי שקודם יש צורך להכניס סיסמה ושם משתמש) או שפשוט תלחצי על השם שלך בפורם ובפינה הימנית תבחיני באפשרות הרצויה לך..........

GALI02

New member
היי רונן

מה חדש? אני בבית...

ronen1981

New member
מה קרה חמודה למה?

ואם זה יעודד אותך גם אני בבית ,החבר הטוב שלי בסוף סגר שבת וחבר אחר שלי החליט שהוא לומד היום גם ולא בא אלי וכנ"ל חבר אחר.....

GALI02

New member
כי...

החברה שקבעתי איתה- שהיא במקרה החברה הכי טובה שלי- נרדמה. אוף איתה. היא עובדת בימי שישי עד מאוחר והיא הבטיחה לי שהיום אין מצב שהיא תירדם. איזה באסה... די נמאס לי כבר! מהכל! אבל אל תשים לב אליי. זה עוד אחד ממצבי הרוח. זה עוד שנייה עובר
אבל לפחות אני לא לבד כאן

ronen1981

New member
את אוהבת לשחק שש בש?

או משחק אחר שאפשר לשחק ברשת ולדבר בו זמנית?

GALI02

New member
אמ...

שש בש? לא ממש... יש לך הצעות אחרות? ברצינות יש דבר כזה? לא ידעתי...

ronen1981

New member
יש בטח יש...

יש REVERSI משחק שהמטרה היא שיהיו יותר חילים מהצבע שלך על הלוח כאשר כל אחד בטורו מוסיף אחד וחילים של היריב בין שניים שלך נהפכים לשלך (קל להבין תמשחק כשמשחקים) יש משחק הנקודות שהמטרה היא לכלוא כמה שיותר נקודות של היריב ע"י נקודות שלך (צריך להקיף את היריב בנקודות שלך...) יש דמקא סינית לא בטוח לגבי החוקים אבל אפשר לנסות. יש דומינו... כל מיני משחקי כלפים .... יש שח מט (אני שחקן חלש למדי ) וכמובן שיש מסחקים מרכבים יותר אבל הם דורשים שיהיה לך את המשחק במחשב ...

ronen1981

New member
יופי סבבה

אני אהיה תחת השם הנורמלי שלי איזה שם יהיה לך??. תכנסי ל http://games.yahoo.com/ תמצאי אותי..........אוקי?

ronen1981

New member
אופ....תיקונים

למלא=למלע בפינה הימנית=בפינה השמאלית

למעלה