שאלה

celeste

New member
שאלה

לכל מי שצופה בטלנובלה על בנפי התשוקה. מישהו יכול להסביר לי מי זאת דיאנה משהו ומי זאת שטוענת שהיא אמא של חואניטה . משהו פה הסתבך לי . מישהו יכול אז בבקשה להסביר לי מה קורה ? תודה.

וסל

New member
על כנפי התשוקה-תשובות

להלן התשובות לשאלותיך: דיאנה או בשמה השני:אלינה מונטיין-היא אכן אמה של חואניטה.לפני 13 שנה שהרמן היה מעורב בתאונה עם האופנוע אז דיאנה הייתה האחות בבית החולים וכנראה הם שכבו עם הרמן שם,במהלך השהות שלו בבית החולים והיא הרתה לו. כעת היא באה כחלק מקנוניה של פושעים יחד עם מקסי ועוד כמה במטרה להשתלט על חברת "הרמס".היא משחקת אותה "אחות רחמניה" אבל היא זוממת מזימות של השתלטות על החברה. אאידה-היא לא האמא של חואניטה.היא בעצם שחקנית שגאלה שכרה כדי לשקר לכולם.אבל היא "נעלמה" באורח מיסתורי(הרבה מיסתוריות יש בסידרה הזו) אבל למעשה "על כנפי התשוקה" זו טלנובלה מאוד מעניינת ולא ילדותית ומתוקה כמו "בובה פראית"."על כנפי התשוקה" אפופה בהמון מיסתורין וזה ממש תעלומה כל מה שקורה שם .וזה יוצר מתח במהלך הצפייה בניגוד לטלנובלות האחרות שהם סתם סיפורי אהבה וורודים.ובמקרה שלא הבנת אז ססיליה היא הבת של מגדה ואביה של מגדה(היא נוצרה ב"גילוי עריות" כאשר אבא של מגדה היה אונס אותה) תגיד לי אם עזרתי ביי

למעלה