שאלה...

שאלה...

איך מלביש פסקול שאני הקלטתי את עצמי על קובץ וידאו..? או בקיצור.. איך אני מדובב קובץ וידאו...?

Hawkgirl

New member
אתה צריך תוכנה לעריכת וידאו

התוכנה הכי פשוטה שבאה עם כל ווינדוס XP היא Windows Movie Maker, תחפש אותה אם יש לך ווינדוס XP ומעלה(אני חושבת ומעלה O: )

Tu Lus

New member
אני מחפשת תוכנה קצת יותר טובה

משהו כמו ש shirpan הראתה לנו יצא לה ממש איכותי והכל זה התוכנה יש בטח גם תוכנה שכשאת מקליטה שומעים את זה באוזניות כך שאת מודעת לעצמך יותר. ממש כמו באולפן. מכירה משהו?

Hawkgirl

New member
אממ עם כל הכבוד ^^"

ההקלטות של שירן לא היו כאלו טובות ^^" כלומר שומעים בבירור שזו הקלטה ביתית במקרופון רגיל לחלוטין ^^" התוכנה הכי טובה ומקצועית שאני מכירה להקלטות היא Adobe Audition, יקרה מאוד O: טוב כל דבר של ADOBE יקר P: היא אבל מאוד קשה ללמידה בלי שום הדרכה :\ גם אני עדיין לא יודעת איך להשתמש בה, הדבר היחיד שאני יודעת לעשות בה זה להקליט ע"י פלייבק בכמה ערוצים שונים :\ התוכנה לעריכת וידאו של Adobe היא Adobe Premiere או משהו כזה X: אין לי את התוכנה אז אני לא יודעת מה האפשרויות בה O: אולי אפשר לשאול את שירן באיזה תוכנה היא השתמשה O: אני גם רוצה לדעת איך היא השאירה את הקולות רקע O: זה או שיש לה את הדיוידי של פוקהונטס והיא העלתה את הדיוידי למחשב(מה שגם צריך כונן מיוחד למחשב) או שלא יודעת X: *ואני תוהה אם בסדר שאנחנו מדברים על זה, אני יודעת שאסור לדבר על הורדות אבל זה בסדר לדבר על התוכנות עצמן?*

shirpan

New member
לא קוראים לי שירן...

והתוכנה שהשתמשתי בה היא Adobe Premiere ובקשר לאיך השארנו את הקולות רקע, אז זהו שמחקנו את כל קולות הרקע וחיברנו קולות אחרים כמו הקרקור של הצפרדע או רעש המים בעזרת סאוד אפקטים נלווים.

Tu Lus

New member
אה אז זה לא מקורי מהסרט?

חשבתי שהצלחתם לזור ולחבר אחר כך. בכל מקרה אז מה השם שלך?
תוכלי לעזור לי עם עניין התוכנה אני לא מבינה בזה הרבה. אני יודעת מה היא אדוב פרמייר של עריכת סרטים רגילה. לא יותר מזה. זו אותה אחת? נ.ב שלחתי לך מסר

Hawkgirl

New member
אה סליחה XP

ראיתי את השיר בהתחלה וה-N בסוף בלי לשים לב שיש עוד משהו באמצע XP אז חיברתי את זה כשירן XP ומאיפה השגתם את הקולות רקע? הם באים יחד עם התוכנה?

Tu Lus

New member
יש מצב שכן

לכל תוכנה יש אפקטים. כמו בפוטושופ למשל שיש אפקטים והוספת רקעים שאפשר להתקין והכל. אולי גם זה עובד ככה.

Hawkgirl

New member
אם כך אני אתקין את התוכנה ואבדוק P:

יש לי את התוכנה, פשוט אני מתעצלת להתקין XP וגם כי המחשב עובד בצורה צולעת וכל התוכנות של Adobe תופסות הרבה נפח במחשב(חצופים >.> )

למעלה