שאלה

coolel

New member
שאלה

תענו לי בבקשה על השאלה שלי לגבי הטריוויה צירפתי את הקובץ של הREMOTE בתודה .....

havlaz

New member
אני מנסה לחפש בעיה

שתיגרום לניקים בעברית לא להראות אבל אני לא מוצא.. על איזה מירק זה רץ?

coolel

New member
חשבתי על משהו

במילא הבעיה היא לא ניק בעברית כי עברית הוא הופל לג´יבריש הבעיה היא לקלוט את התשובה מהודעה שנראית כך: nick: answer או עם זה בעברית אז כינוי: תשובה ניסיתי עם כוכבית(*) אבל לא הלך לי...

havlaz

New member
איפה אתה מכניס את התשובה?

אני לא רואה את הקוד שמכניס ל%answer תכניס
* $+ (ans)​
לא רק ans ANS = התשובה שלך

coolel

New member
אהה

הANSWER כתבתי כדי שתבינו הקוד מכניס את התשובה ל %RANDA

havlaz

New member
אתה לא מבין אותי

אני אומר שלמשתנה אל תכניס רק את התשובה אלה * $+ ans כאשר ANS זה התשובה למשל אם התשובה היא פרה אז התוכן של המשתנה יהיה
*פרה​

coolel

New member
משהו מוזר קרה

אם אני אתחבר במירק נוסף ואכתוב את ההודעה שם: תשובה הוא יקבל את זה אם אני אתחבר בממשק נט פאן הוא לא למרות שזה שולח אותה הודעה אם אני אפעיל את הטריויה ומירק נוסף ויענה על שאלה נכון ואז יפעיל את הנט פאן אז ממשק הנטפאן בכלל לא יקלוט שום הודעה שתכתב במירק וזה כולל את השאלות זה נורא מוזר... מה קרה?

coolel

New member
כן

אתה יכול לתקן לי את הקבצים ולשלוח לי? כי אני עשיתי מה שאמרת לי ובאמת אם נכנסתי דרך מירק אחר והתחבר וכתבתי בלה: תשובה אז הוא קיבל אבל אם זה בא ממשתמש בצ´אט אז לא וזה יצר בלאגן

havlaz

New member
אני לא ראיתי בקבצים

את מה שמכניס למשתנה את התשובה + הכוכבית תראה לי את הקוד הזה! ותעתיק לפה, לא צריך לעלות כקובץ

coolel

New member
זה נמצא באליאסס - הנה הקוד

/question { %randline = $r(0,$lines(a.txt)) %randq = $read(q.txt,%randline) %randa = $read(a.txt,%randline) set %answer * %randa /msg #^Rogozin %randq }​

coolel

New member
עכשיו בכלל לא פועל

ויש עוד בעיה אם אני נכנס לצ´אט במירק אחרי שמישהו נכנס בנטפאן אז הוא לא רואה את ההודעות שלי. אולי זו בעיה של הגרסה של המירק... אצלך זה פועל?

havlaz

New member
לצערי אוכל לעזור לך רק

בקטע של התיכנות כבר איזה שנתיים שלא עבדתי מול נטפאן לא זוכר כבר איך הוא עובד
זה חרא של דבר, ממש כאב ראש תמצא ממשק נורמלי
אממ, אם שמת כוכבית זה אמור לעבוד תוסיף מיד לאחר ה On text echo -ta $nick ותגיד לי אם מחזיר לך

coolel

New member
אהה

הANSWER כתבתי כדי שתבינו הקוד מכניס את התשובה ל %RANDA

למעלה