שאלה...

leahf25

New member
שאלה...

היי, יש לי חברה מאוד טובה שבמשך כשנה פשוט חיזרה אחרי מישהו בלי הפסקה (למרות שהוא אמר לה שהוא לא רוצה)- בדיעבד התברר שהוא חבר של בעלי. לדעתי, מערכת היחסים שלהם לא טובה- הוא לא מתנהג כמי שאוהב אותה, היא אפילו הודתה שהיא לא מאושרת אבל שקשה לה מאוד לעזוב אותו... מצד אחד היא חברה טובה שלי, ולדעתי זה התפקיד שלי להגיד לה שהמערכת היחסים הזאת לא טובה ואו שהם יתקנו אותה או שהם יסיימו אותה. אבל מצד שני זה חבר של בעלי ולא בעלי ולא אני מרגישים בנוח להתערב יותר מדי בגלל ששנינו חברים שלו... אז מה לעשות, לשכוח את התפקיד שלי בתור חברה טובה ולתת להם לנהל את העניינים שלהם למרות שזה לא בסדר (דרך אגב זה לא רק אני אומרת שהמערכת היא לא בסדר) או פשוט להסתכן באיבוד קשר עם שניהם?

fila

New member
אני מכירה את הקטע הזה../images/Emo31.gif

מהצד השני, חבר שלנו יוצא עם מישהי שהוא לא ממש אוהב והוא אפילו מתחתן איתה בקיץ- פתאום הם הודיעו לכולם! הוא כל הזמן שואל אותי אם אני חושבת שהוא עושה טעות, אני כמובן הרגשתי חופשיה להגיד לו שכן , הוא לא היה מופתע מהתשובה שלי, אבל בכל זאת הוא מתחתן איתה כי הוא רגיל אליה הנקודה שלי היא שאנשים כאלה יודעים שמשהו לא בסדר ובכל זאת הולכים עם הראש בקיר, אז לדעתי תניחי לזה גם ככה אני מניחה שהרגש הוא שמניע את חברה שלך ולא ההיגיון

kisses

New member
אני אומרת תני לגורל לעשות את שלו

הרי שאנשים עיורים את לא יכולה לעזור.

leahf25

New member
נכון

בקשר לחברה שלי, אני יודעת שהיא נשארת איתו בגלל הקטע של לא להיות לבד... בתקופת החברות שלי עם בעלי הרבה פעמים חשבתי לעצמי (שנינו למען האמת) האם אנחנו ביחד בגלל שטוב לנו להיות עם מישהו או שבאמת אנחנו אוהבים אחד עם השני- האם אנחנו מסונוורים או שבאמת אנחנו אוהבים... ורק אחרי שכל אחד חשב לעצמו וביחד החלטנו להתחתן ומאוד מפחידה אותי חברה שלי- ואת צודקת, באמת זה ההגיון ולא הרגש שמדבר פה. וחוץ מזה דיברתי איתה על זה לא פעם אחת אז ככה שאני יכולה להשקיט את המצפון שלי נכון?

למעלה