אורטל../images/Emo23.gif
ברוכה הבאה לפורום. קראתי את הודעתך על תגלית הרוקיטנסקי(סליחה אם אני לא מאייתת נכון). מאוד מבינה את התעסקותך סביב הנושא .מבינה גם את הלחץ מחוסר היכולת להרות. אך לדעתי זה קצת מוקדם לך להתעסק עם בעיית הפריון. חשוב שתדעי שיש אופציה לילד שלך,גנטית. דהיינו דומה לך ונושא תכונותייך, בבוא היום כשתכירי מישהו רציני ותרצי להקים משפחה, לדעתי תהיי יותר בשלה להתעסק עם ולהבין לעומק את הפונדקאות. כולנו כאן כמוך,מסיבה כזו או אחרת לא יכולות להרות,ושמחות שקיימת האופציה להבאת ילד לעולם, גם אם זה דרך משהי אחרת. בינתיים חביבה, תחיי את חייך, תהני, תבלי, צאי עם בני גילך.. כמובן שטפלי בעצמך...הרחבות נרתיק וכד"..... האופציה להבאת ילד לעולם קיימת עבורך. נסי לא לחשוב על כך..יש לך כמה שלבים לעבור עד אז.. זכרי תמיד...אין אף אחד מושלם!!!!! וברוך השם אין לך בעיה שלא נתנת לפתרון. בבוא היום שתכירי משהו רציני שיאהב אותך וירצה להנשא לך.. תתמודדו יחד עם סוגית הבאת ילד לעולם..זה תמיד הולך בזוג,גם בפונדקאות. בקיצור בובה, צר לי שאין לך תמיכה משפחתית כמו שכתבת, לבחורה בת גילך מגיעה אם מכוונת. אבל אלינו כדאי שתחזרי עם בן זוג\בעל אוהב..עד אז תכבשי את העולם וטפלי באברי גופך. את "נשמעת" לי מהכתובים בחורה רצינית שמגיע לה כל-טוב.........................חדוה.