שאלה

ooortalll1

New member
שאלה

פונדקאית יכולה גם להיות מישהי שאני מכירה והתהליך יהיה בייני לביינה? כלומר חברה נשואה או משהו כזה.. או אחות או בת דודה... לפי מה שקראתי באתר לא..אבל..למה?

מירבי*

New member
תשובה

לפי החוק אסורה פונדקאות בתוך המשפחה. כל הסכם חייב לקבל את אישור הוועדה לנשיאת עוברים כדי שייכנס לתוקף. לתהליך יכולים לפנות בני זוג הנשואים או חיים עם הסכם חיים משותפים. עפ"י החוק, פונדקאית לא יכולה להיות נשואה, רק חד הורית.

ooortalll1

New member
אז זה כאילו חוק,עם הפונדקאית

אני צריכה לפתח קשר מסויים לא? זה אני והיא נהייה משותפות כמו אמא אחת לתינוק... צריך שיהיו קרובים לא?ועם הפונדקאית תהייה מהמשפחה זה יהיה יותר קל.. בנתיים אומרים לי שהפתרון בשבילי זה פונדקאית. אבל..זה מוזר לי כי..התינוק ייגדל בתוך בטן של מישהי,היא תרגיש אותו ותגדל אותו 9 חודשים,לא אני. ושהוא ייוולד-אני אקח לה אותו.?!

זהבה28

New member
כפונדקאית

אנחנו הפונדקאיות יודעות מראש שהילד הוא לא שלנו האושר שלנו כשאנו רואות את הזוגות אוחזים בתינוקם אף אחד לא לוקח לנו כלום למרות שאנו מגדלות בתוך ריחמנו אנו פשוט רוצות להגשים חלום לזוגות שלא יכולים להביא ילדים וגם לעזור לעצמנו יש פה אושר לשני הצדדים וביננו כשזוג מחפש פונדקאית הוא לא מחפש חברות הוא הולך למטרה שזה ילד למרות שהחברות בסופו של דבר באה ובגדול יש לך לאחר מכן אפשרות לבחור לשמור קשר או להיפרד ולהמשיך לחיות כמשפחה מאושרת אם שני הצדדים יבינו וישתפו פעולה יחד תביני שבסופו של דבר לא אפסדת כלום הרווח הוא של שני הצדדים ובמקרה שלי אני קיבלתי יותר

ooortalll1

New member
בכל הזאת התינוק ייצא מהפונדקאית

נכון שתינוק נולד שמים אותו על אמא שלו? אז במקרה כזה מה עושים איתו.? את מי הוא ירגיש ראשון שהוא ייולד?

זהבה28

New member
אורטל

במקרה שלי האם היא זו שאוחזת ראשונה יחד עם בעלה במקרה שהוא בלידה ואם הקשר שלכם עם הפונדקאית כמו הקשר שיש לי עם הזוג ורק עם את ובן זוגך רוצים והסכמת הפונדקאית יש יכולת לתת גם לה לאחוז בו

אורטל../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה לפורום. קראתי את הודעתך על תגלית הרוקיטנסקי(סליחה אם אני לא מאייתת נכון). מאוד מבינה את התעסקותך סביב הנושא .מבינה גם את הלחץ מחוסר היכולת להרות. אך לדעתי זה קצת מוקדם לך להתעסק עם בעיית הפריון. חשוב שתדעי שיש אופציה לילד שלך,גנטית. דהיינו דומה לך ונושא תכונותייך, בבוא היום כשתכירי מישהו רציני ותרצי להקים משפחה, לדעתי תהיי יותר בשלה להתעסק עם ולהבין לעומק את הפונדקאות. כולנו כאן כמוך,מסיבה כזו או אחרת לא יכולות להרות,ושמחות שקיימת האופציה להבאת ילד לעולם, גם אם זה דרך משהי אחרת. בינתיים חביבה, תחיי את חייך, תהני, תבלי, צאי עם בני גילך.. כמובן שטפלי בעצמך...הרחבות נרתיק וכד"..... האופציה להבאת ילד לעולם קיימת עבורך. נסי לא לחשוב על כך..יש לך כמה שלבים לעבור עד אז.. זכרי תמיד...אין אף אחד מושלם!!!!! וברוך השם אין לך בעיה שלא נתנת לפתרון. בבוא היום שתכירי משהו רציני שיאהב אותך וירצה להנשא לך.. תתמודדו יחד עם סוגית הבאת ילד לעולם..זה תמיד הולך בזוג,גם בפונדקאות. בקיצור בובה, צר לי שאין לך תמיכה משפחתית כמו שכתבת, לבחורה בת גילך מגיעה אם מכוונת. אבל אלינו כדאי שתחזרי עם בן זוג\בעל אוהב..עד אז תכבשי את העולם וטפלי באברי גופך. את "נשמעת" לי מהכתובים בחורה רצינית שמגיע לה כל-טוב.........................חדוה.

ooortalll1

New member
תודה חדוה.

יש לי כבר חבר שהוא דיי רציני..חודש אחרי שהתחלנו לצאת גילתי את הרוקטינסקי והוא היה איתי בכל הבדיקות.. בכל מקרה זה מעניין אותי כל הנושא ואני לא יודעת אני תמיד מנסה למצוא פתרון לזה...

עוד דבר אורטל...

אמרת שאת לא יודעת מה לעשות הלאה ,אחרי הבדיקות... חובה שתהיי בקשר עם מומחה לרוקיטנסקי ואני יודעת שיש כאלה. בנות הפורום בטוח מכירות אותם, הרופא ידריך אותך בדיוק מה עלייך לעבור ומתי.. זכרי תמיד..לא כתוב לך על המצח "רוקיטנסקי" ואין אדם מושלם לגמרי... תהני ממה שיש לך. נסי לא "להתבשל" במה שאין!

ooortalll1

New member
מה זאת אומרת נסי לא להתבשל במה שאין.?ו..

מי שמכירה מומחה לרוקיטנסקי שיכול לעזור לי במשהו למרות שאין לי מושג במה כי אין לי מושג מה צריך לעשות עכשיו...אז דברו איתי בבקשה במסרים.

למעלה