שאלה....

קים19

New member
שאלה....

מתי הפרק "זמין" פה?, כי בארצות הברית הוא כבר שודר לפני יומיים.

roniinor

New member
שימו לב!!!!!!!!!

לא להוריד את הפרק שזמין כרגע להורדה מדובר בהפניה להורדת נגן כביכול אך זהו וירוס!!

Haunted

New member
יש פרק... ../images/Emo58.gif 619

אז ככה, אפשר לומר שהיחסים בני טוני לפיל התפוצצו סופית. לדעתי זה ישחק חלק בסוף עלילת הסדרה. לדעתי הבנאדם שבא למדו במסעדה עבר את הגבול. ילדים הם באמת מחוץ לתחום.. וטוני עשה בצדק שפירק לו את הלסת. (לא יכולתי שלא להזכר בקטע מאמריקה איקס) מצאתי נורא מצחיק את הקטע שאיי ג'יי ניסה להתאבד. איך שהוא פרפר בתוך המים עם השקית על הראש, נורא שעשע אותי.

Doji

New member
פרק 619 ../images/Emo58.gif

כשהבחור של פיל נגע בפנים של מדו היה ברור שזה לא הולך להיגמר טוב. נראה לי שמזמן לא הראו את טוני מאבד ככה שליטה - מגיע לבדו, ללא גיבוי, למקום בו שורצים האנשים של פיל, מנופף באקדח, מפרק את הפרצוף של האיש של פיל. כנראה שבפרק הבא יבוא לידי ביטוי הפיצוץ שהולך ונבנה כבר לאורך כמה עונות בין הצוות של ניו-יורק לצוות של ג'רזי. ג'וני סאק היה פיקח מידי מכדי להכניס את עצמו לבוץ הזה, למרות שהיו לו משברים לא קטנים עם טוני, אבל פיל החליט לנקוט בעמדה קשוחה, בלתי מתפשרת כשברקע הרבה דם רע בינו ובין טוני מהעבר בנוגע לויטו ולטוני.ב. צריך לשים לב לפולי. אומנם הוא בצוות של טוני, אבל הוא תמיד היה מיודד עם ניו-יורק וגם דאג להעביר להם מידע שסיבך את טוני בצרות. זה היה בתקופת ג'וני סאק, אני לא חושב שהראו לנו מה פולי חושב על פיל. בקשר לאנתוני, אני חושב שהפרק הזה פחות או יותר סגר את קו העלילה שלו בסידרה ולא נראה אותו יותר.

c l i f f o r d

New member
619 ../images/Emo58.gif

ככל שהסוף הולך וקרב ככה נראה סופו של טוני אפוקליפטי יותר. מי היה מאמין שטוני מסוגל להכנס בצהרי היום למסעדה ולחסל חשבונות בסגנון הישן ביותר רק בשביל לשמור על כבודה של ביתו ולהעמיד את חייו עצמו ואת כל עסקיו בסכנה? שטוני הציל את איי ג'יי מהתאבדות לא יכולתי ללא להזכר איך רק פרק אחד קודם לכן טוני בקור רוח הרג ולא ניסה להציל את מי שנחשב לבנו השני והמועדף עליו ביותר. לאחר הפרק הזה אין לי רצון ולא אומץ לחשוב על תיאוריות מה יהיה ומה לא יהיה בשני הפרקים הנותרים. כל מה שנותר זה רק להתרפק על הפינאלה של הסדרה. רק עכשיו אני קולט כמה אני עצוב שהסדרה הזו נגמרת.

Haunted

New member
יותר טוב מאוחר מאשר אף פעם.. ../images/Emo13.gif

גם אני לא מבין איך אפשר לסיים את הסדרה הכי גאונית, הכי טובה, והכי ריאליסטית שנראתה על המסכים אי פעם. אני חס וחלילה לא רוצה להתסיס פה שום דבר, אבל בו נאמר שבעקרון הסדרה היתה אמורה להסתיים כבר אחרי העונה השלישית. וברגע האחרון הוחלט על צילום של עונה נוספת, ונוספת, ונוספת. לכן למרות שהעונה הנוכחית מוצגת כעונה האחרונה בהחלט, יש לי קמצוץ של תקווה שעוד נשמע מדייויד צ'ייס. לגבי הקטע שטוני חיסל חשבונות עם הבנאדם שדיבר עם מדו במסעדה - אני לא חושב שזה מעיד על שינוי בהתנהגותו. ילדיו של טוני היו מאז ומעולם נושא מאוד רגיש בשבילו, ויצא לנו לראות את זה לא פעם.

Optimus_Prime

New member
../images/Emo58.gif 619 - פרק...

מצוין, כרגיל. למזלנו הרב אין שום נפילה בפרקים האחרונים ואנחנו רק מתקרבים לשיא, שימו לב כמה דברים עברו עלינו בפרק האחרון בלבד - איי ג'יי מנסה להתאבד, מדו יוצאת עם פטריק פריסי(!!) ומאויימת, טוני כמעט הורג בחור של פיל, כרמלה שוב מאשימה את טוני בגנים הדפוקים של המשפחה שלו.. ובלי קשר, אחד הקטעים הקומיים החזקים בסדרה - כשבובי מקבל את הכסף : What, no envelope?

bret24

New member
../images/Emo58.gifאני מתחיל לקחת יותר מדי אישי את הסדרה

אני מאוד מקווה שיפתיעו וטוני לא ימות בסוף. חוץ מזה אני מקווה מאוד שהבא ברשימת החיסול הוא הסגן של פיל יש לו פרצוף דורש חיסול וכמה שיותר אכזרי. אנשים פה דיברו על זה שמנסים להמאיס עלינו את טוני בפרקים האחרונים לקראת החיסול שלו אבל הפרק הזה שבר להם את התאוריה כשראינו את טוני מציל את הבן שלו ומגן על הכבוד של הבת שלו.

zekit

New member
../images/Emo58.gif מה שלדעתי הולך להיות... (מש'ש?)

לדעתי,קרמיין,עם או בלי שיתוף פעולה מצד טוני,הולך לארגן את החיסול של פיל,לדעתי זה יקרה כבר בשבוע הבא.

Obisidian

New member
|סופילר| מה שלפי דעתי יקרה

ראינו בפרק איך איך הגיב טוני לניסיון ההתאבדות של אייג'יי, ולא רק בפרק הזה, טוני בפעמים היחידות שהוא בכה לאורך הסדרה היו בגלל אייג'יי (כשהוא גילה שגם לו יש התקפי חרדה). לפי דעתי סיום הולם לסדרה, ובעצם עונש הולם לטוני, הוא לא שהוא ימות, אלא שאייג'יי ימות, מולו. אני אפילו לא חושב שהוא יפסיד בקרב עם ניו- יורק, אני מאמין שהוא ינצח, ישתלט על כל העסקים, אך בדרך יאבד את הדבר שהכי חשוב לו בעולם- את בנו. זה הסיום הכי הולם לסדרה לפי דעתי.

dor dn

New member
פרק מצויין... יש לי שאלה.

קודם כל היה פרק מצוין ב2 פרקים האחרונים תהיה מלחמה בין ניו יורק לניו ג'רזי... הולך להיות גדול והשאלה... מה לעזאזל התפקיד של קרמיין? כאילו בסדר אבא שלו היה הבוס אבל מה הוא? קפטן של פיל? לאן הוא משתייך?

GD5

New member
......

הוא היה קפטן בתקופת שלטונו של אביו, אחרי שאבא שלו מת הוא רצה להיות בוס אבל כשראה שזה לא הולך הוא ויתר ועבר למיאמי. הוא עדיין משתייך למשפחה של ניו יורק, כנראה איש הקשר של המשפחה במיאמי או משהו כזה...

sagway1234

New member
קרמיין הוא

במהלך העונה ה-5 הוזכר קרמיין שהוא לא בעסק והוא מרוחק... אבל לא אמרו לנו מה הוא עושה בדיוק בעונה ה-6 פרק 3 קיבלנו תשובה הוא דיבר על כך שהוא הפיק סרטים ותוכניות טלוויזיה וראיתם איך בתחילת העונה הוא היה מעורב ב"קליבר" של כריסי....

GD5

New member
בעונה 5

במאבק על רשות במשפחה הוזכר שקרמיין היה אחד הקפטנים

למעלה