שאלה

risto2

New member
שאלה

אהלן חברים, הכרתי בחורה מלפני שבועיים וחצי והיינו בקשר טלפוני כמעט כל יומיים שלושה. שבוע שעבר היא רצתה להפגש ולא יכלתי .הסברתי לה שאני רוצה לראות אותה ושלא תבין משהו לא נכון. חושב להדגיש שהיא מאוד מצאה חן בעיני וכנ"ל היא אליי.(לפי הטון והשיחות) אבל- משום מה השבוע ריצתי שנפגש והיא אמרה שהיא לא יכולה ולאחכ מכן שלחתי לה הודעה אם נוח לה ביום למחרת והיא לא ענתה. שאלתי -מה נראה לכם קרה פה ומה לעשות עם הבחורה משום שאני מעוניין בה. תודה.

rotesh8

New member
לא בהודעות

זה א' ב' מה נראה לי שקורה פה? או שהיא מסננת אותך, או שהיא לא קיבלה את ההודעה או שהטלפון שלה נפל למים והוא לא עובד (הכל יכול להיות, מנסיון) או כל דבר הזוי אחר שאתה יכול לחשוב עליו. לכן אני מציע לך לא לחשוב יותר מדי תתקשר ותגיד לה: "מה קורה פרח? מזה בא לי עלייך ואני מת לפגוש אותך במיידי...." או משו בסגנון אבל קצת יותר מעודן... - הנקודה היא שתהיה ישיר ואל תלך סחור סחור. בהצלחה

שאפולי

New member
אני אלך על יותר מעודן../images/Emo45.gif

נגיד משו כמו: "מה קורה ינעל העולם? כמה אני מחפש 'תך! אז מההה? באה לפה הרבה? מה הסרט עם הסינונים? אה? את מסננת אותי את מסננת אותי ,,אסי כהן מלך אה? אז יוצאים מחר?" זה כבר יבהיר הכל.

דם דם

New member
../images/Emo45.gif לא לחשוב

זה פתח לצרות דברים נורא הזויים יכולים לגרום לה לא לענות אולי היא באמת לא ראתה את ההודעה מכול מיני סיבות ישירות...גם אני ממליץ

שאפולי

New member
2 אפשרויות.

רוב הסיכויים שמאיזו סיבה זה לא הדיי - והיא מסננת אותך אם זה המצב הכי טוב שתוותר, אין מה לחפור איפה שאין נפט. תמיד יש מקום להניח שהיא לא קיבלה את ההודעה, אמנם לונג שוט אבל יכול לקרות אז אם אתה מסוגל להיות ישיר ולקחת סיכון לאכול כאפה לפנים .. תתקשר (פעם אחת! ) אם היא לא עונה- תמחק. תמשיך הלאה. לה יש את המספר אם היא תרצה היא תדע איפה להשיג אותך.. אם היא עונה- תשתדל לא לקנות תירוצים ונחמדות סרק ופשוט תשאל בצורה ישירה... בהצלחה
שאפ

b0redavid

New member
עשית את שלך.

עכשיו תן לגורל. אם היא תחזור אליך = סבבה. אם לא, באסה חסה באמבטיה.

למעלה