שאלה

  • פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
שאלה

אני רוצה לרכוש קטנוע בנפח של 125 סמ"ק. קיים איזה לוח\מגזין שמפרסם קטנועים יד שניה? ועוד משהו, אם תוכלו לתת לי כמה טיפים בקשר למה צריך לבדוק ועל מה להקפיד, אני אשמח. ואם תרצו להוסיף את ההמלצות שלכם לגבי דגם כדאי, אני ממש אודה לכם. תודה.
 

אבן חצץ

New member
הנה כמה תשובות

לוחות באינטרנט: קרטל,פוקוס, winwin, יד 2, פולגז, בשביל לדעת איזה דגם להמליץ לך, אתה צריך לכתוב לנו את הצרכים שלך, (כמה קלומטרים ביום, כמה כסף יש לך, גובה שלך, משקל וכו'), בגדול, ביד שניה הטובים הם, מובי, דיוק, ג'וקי, רק תזהר מאוד מכלים של שליחים, מאוד.
 

mh53

New member
yad2.co.il

לגבי המלצות, יעזור אם תתן עוד דרישות, כמו מרחק ודרך הנסיעה, גודל פיזי, ורמת המפונקות...
 

nsr

New member
עוד פירוט

דבר ראשון - תודה על התגובה המהירה. דבר שני - פירוט נוסף: גובה - 1.84 משקל - 65 מרחק נסיעה - אני גר בקריית מלאכי, רוב הנסיעות הן לאיזור חולון\ תל אביב ממון - אני מוכן להשקיע עד 10000 פינוק?- אני צריך משהו שיתאים לרגליים הארוכות שלי, ושיהיה ריפוד טוב לאיזור הירכיים (נפצעתי בצבא). שוב, המון תודה!
 

אבן חצץ

New member
10000???

כולל ביטוח ומיגונים, או 10000 נטו לקטנוע?, ואיפה זה קריית מלאכי, כלומר ליד איזה עיר גדולה היא נמצאת, והאם אתה מוגבל ברישיון עד 125?
 

nsr

New member
תשובה

10000 רק לקטנוע. אני מוגבל עד 250. קריית מלאכי נמצאת ליד אשדוד. 10 דקות מזרחית לה.
 

mh53

New member
מרחק גדול מדי ל125

קנה 200-250 או גוייריד או גראנדדינק או B&W בתקציב הזה זה שנתונים 2002-2004 תלוי ביכולת המיקוח שלך. ד"א- הביטוח זהה בין 125 ל250 כך שאין לך סיבה לקנות 125.
 

אבן חצץ

New member
מוגבל עד 250?????????????????????????????????

מה זה? ואני מסכים אם mh53, קטנוע125 לא יעשה את זה, אתה צריך נפח יותר גדול מה גם שהביטוח אותו דבר, ואני לא יודע אם 10000 יספיקו בשביל כלי גדול לנסיעה שציינת, אבל את זה אני ישאיר למומחים ממני בפורום, אפשרות שניה, רכבת.
 

babung

New member
כבד על 125

נסיעה בין עירונית שכזאת על בסיס קבוע לדעתי קצת גדולה על קטנוע 125 סמ"ק. זו יותר נסיעה ל250 ומעלה. זה לא שהקטנוע לא יגיע לתל אביב אבל הנסיעה תהיה מאוד מאוד לא נוחה (תחשוב על זה - להצטופף בכלי קטן יחסית ללא מיגון רוח במשך 45 דקות...). תצטרך לאמץ את הקטנוע כמעט כל הדרך והבלאי יהיה גדול. יש גם עניין בטיחותי - מהירות השיוט של 125 תעמיד אותך בקצב איטי יחסית בכביש מהיר כמו אשדוד - ת"א (דבר שמגביר את הסיכון). כמעט ולא יהיו לך רזרבות כח במידת הצורך. אם זו נסיעה פעם ב.. אז מילא אבל קח בחשבון שקטנוע 125 סמ"ק נועד לנסיעות עירוניות ובינעירוניות קצרות יחסית.
 
למעלה