שאלה ???

ע ו מ א ר

New member
שאלה ???

קרה לכם שיזמתם סיום קשר? כי בדרך כלל לצד שיוזם יותר קל להתמודד עכשיו אחרי שיזמתם סיום קשר מסיבות א. ב. ג. ולמרות הכל פתאום הרגשתם שקשה לכם יותר ממה שחשבתם אם כן מה עשיתם? תודה

קרה

אני יזמתי פרידה של קשר של 3 וחצי שנים. היה נורא. הרגשתי מטומטמת, הרגשתי לבד, שאני לא ידעתי להעריך את מה שהיה לי. אבל עבר זמן, הרגשות נשכחו ועכשיו יותר קל. בסופו של דבר אני יודעת שעשיתי את הדבר הנכון למרות שאני עדיין מתגעגעת לפעמים. אבל זה כמו שתאבד חבר טוב ותמשיך מידי פעם להזכר בו. לדעתי ככל שהזמן עובר ההרגשה משתפרת. וגם אם בעוד חצי שנה פתאום תבין שאתה באמת רוצה להיות איתה תמיד תוכלו לחזור אם זו באמת אהבת אמת. בהצלחה.

ע ו מ א ר

New member
או יפה ועכשיו "השאלה"

תנסי לחזור רגע למצב שהית " הרגשת מטומטמת, הרגשת לבד ,ולא ידעת להעריך את מה שהיה לך" ואז באותה תקופה הית מקבלת כזה מכתב מהאקס שלך.. האם זה היה גורם לך לשנות את דעתך???????? **גילוי נאות כל הזכויות של כתיבת המכתב זה שיכים לכותבת בפורום בשם "מאיפה לי לדעת" לא מכיר אותה ,אבל ראיתי את מה שהיא כתבה וזה כל כך נגע ללבי ומתאר בדיוק את מה שאני מרגיש עכשיו אז לקחתי אותו ושיפצתי אותו טיפה. הנה המכתב ** אהובה שלי, נשמה שלי, אני לא יודע אם את יודעת, אבל אני מתגעגע, ולא סתם מתגעגע, אני מתגעגע אליך מאוד! כל כך מתגעגע שזה כואב... זה לקום בבוקר ולחשוב עליך דבר ראשון, לתהות איפה את, מה אתה עושה? האם את שמחה או עצובה? האם טוב לך? וזה לקום מהמיטה בידיעה שאת היום הזה אני אעביר בלעדיך.. בלי לשמוע את הקול שלך, בלי להסתכל בעיניים שלך ולטבוע בהן, בלי החיוך שלך ובלי החיבוק. וזה ללכת, בין אם לעבודה או לסידורים, וברגעים שאף אחד לא מסתכל לבהות ולחשוב עליך, לאהוב אותך כל כך מרחוק, לתהות האם את עוד זקוקה שאחבק אותך אם עצוב, וילטף וירגיע ויהיה שם איתך, אפילו ישתוק, אבל ישב לצידך ויחזיק לך את היד וילחץ קלות כדי להראות לך כמה אני איתך בכל... וזה לחזור הביתה אחרי יום ארוך ולדעת שלא מחכה לי שום שיחה או פגישה איתך.. והגעגועים רק ילכו ויגברו, כל דקה שאני לבד. וזה ללכת לישון בהרגשה שעוד יום עבר, עוד יום בלעדיך מתווסף לימים שעברו, לשבועות ולכל התקופה שבה התרחקת ממני. הלב כל כך כואב ולא רוצה לסבול עוד... חשבתי שאתגבר אבל הגעגועים לא נותנים לי מנוח ובכל דבר שאני עושה את שם, במיוחד בעיניים שכבר אינן מחייכות ומאירות, מאז הפעם האחרונה שראו אותך... אני לא מתכוון לשלוח אותו עכשיו אולי אם בכלל רק אם היא תתקשר ואז אנצל את ההזדמנות (לפי דעתי היא יודעת טוב מאד מה אני מרגיש) או שלפי דעתכם זה מיותר אני פשוט מאד מבולבל תודה

קיבלתי ממנו מכתבים כאלה ו...

זה רק הכאיב לי עוד יותר. זה גרם לי להשתפך בדמעות יום וליל. אבל... זה לא גרם לי לחזור אליו משום שלא רציתי לחזור אליו מרחמים ועם מה שכאב אני עשיתי את ההחלטה ועמדתי בה. אתה יכול לשלוח לה את המכתב אבל תדע שאם היא החליטה על פרידה והיא בטוחה שזה מה שהיא רוצה גם המכתב הזה לא יעזור.

אין על מה ../images/Emo140.gif

אני מבינה את הכאב שלך ןמאחלת לך את כל הטוב שבעולם. בהצלחה.

shirlove

New member
כן גם לי קרה

יזמתי פרידה מהאקס-לא בצורה הכי יפה גמרתי את זה כי גם כעסתי,נפרדתי ממנו בהודעה-למחרת התקשר אבל ניתקתי את הטלפון (4\5 פעמים) ומאז אנחנו רק ידידים.התנצלתי בפניו על איך שסגרתי לו את הטלפון.כן גם מי שיוזם את הפרידה זה לא אומר שזה יותר קל-מי המציא את הסטיגמה הזאת שלצד היזום יותר קל-רק בגלל האגו שפחות נפגע?!בולשיט,אם יש אהבה זה כואב ולא משנה מי יזם....מה עשיתי ?!אממ...דבר ראשון חשבתי על הפרידה הזו המון זמן לפני שנפרדתי-היו בינינו כל מיני וויכוחים רציניים,חילוקי דעות,חוסר התאמה,הכנתי את עצמי נפשית לפרידה שתבוא...אחרי שנפרדתי יותר מכאב הרגשתי הקלה-סוף סוף הצלחתי לגמור עם הכאב הזה.כן כאב לי יחד עם ההקלה,ומאוד...אבל הייתי עסוקה-באותו יום שנפרדתי ממנו וניתקתי לו את הטלפון התחלתי עבודה חדשה(שהוא סידר לי-אחותו יותר נכון) ולא היה לי ממש זמן לחשוב על זה.הרגשתי ריקנות עצומה מה שכן...שכחתי איך החיים שלי היו לפני שהכרתי אותו ופשוט החזרתי את עצמי לשיגרה ולחיים שלי בכח. אומרים שהזמן מרפה הכל,ובאותו הרגע של הפרידה זה נשמע כמו סתם קלישאה ומתעצבנים חבל"ז על מי שאומר את זה-וגם לי כשאמרו את זה לא האמנתי,אבל זה נכון-הזמן אכן מרפה הכל,והנה עברו כבר 5 חודשים מאז הפרידה מהאקס,ואנחנו שומרים על קשר רחוק כזה..במקרה ש...ובמקרה אם...אבל הכל נותר כזיכרון יפה-חוויה של קשר עם כל הרע וכל הטוב בזה,וכמו ההיא מעליי שכתבה,אם כעבור כמה זמן רוצים לחזור,אם זו אהבה אמיתית אפשר... מקווה שלא חפרתי...תן לזמן לעבור ותתעסק בחיים האישיים שלך,זו העצה הכי טובה שלי,בהצלחה לך

yoli

New member
פעמיים

יזמתי פרידה. אחרי שנתיים וכמעט אחרי 3.... על הראשונה בא לי לבכות עד היום... הייתי ילדה ועזבתי אותו אלוהים יודע למה אני איפלו לא זוכרת.. וכן קיבלתי ממנו טלפון שמבקש לחזור, וגם הסכמתי כי אני לא יזמתי את הפרידה הראשונה. בסופו של דבר אני יזמתי את הפרידה הסופית. את הקשר האחרון שלי אני יזמתי פרידה, אחרי הרבה זמן שהתבשלתי עם עצמי, עד היום אני מתחננת בפניו שלא ייבקש ממני לחזור זה עושה לי רע כ"כ..

לא תמיד לזה שיוזם פחות קשה.

נראה לי שזה פשוט קושי מסוג אחר... מה עושים? בדיוק מה שכדאי שיעשה הצד שלא יזם... יש המון המלצות בטאגליינס.

make u happy

New member
אכן קרה...

וזו היתה החלטה קשה מאוד. כמובן שהיו לפני כן מחשבות של אם זה יהיה נכון לעשות את הצעד הזה, אבל מכאן גם הבנתי שאין התאמה ושלמרות שניסינו לא מצאנו איזושהי דרך שתהיה טובה לשנינו. הרגשתי שאנחנו פוגעים אחד בשניה, שאנחנו לא מוצאים את עמק השווה, שלכל אחד מאיתנו יש רצונות דומים אמנם, אבל לא תואמים מבחינת הזמן. כשזה כבר נעשה היתה לי הרגשה מעורבת: עצב מהול בהקלה, זו הדרך הכי נכונה לתאר אותה. פגעתי בו מאוד, אבל מצד שני פגעתי בו יותר כשהיינו ביחד ולמרות הבילבול, הגעגועים והצער ידעתי שזה הצעד הנכון, שזה משהו שנעשה לטובת שנינו ופה היתה הנחמה שלי. לגביי המכתב, אצלי זה היה הפוך: מייד אחרי שנפרדנו הרגשתי שלא אמרתי את כל מה שרציתי ושהוא הבין אותי לא נכון וחשב שויתרתי אז שלחתי לו מכתב למייל ודאגתי ליידע אותו בהודעת טקסט, אבל מעולם לא קיבלתי תשובה. אחרי כמה זמן גם שלחתי לו בחזרה דיסק שאהב ושנשאר אצלי בצירוף פתק, אבל גם אז לא היתה תגובה ממנו. זה ציער אותי מאוד כי ציפיתי לתגובה כלשהי, אפילו כמה מילים, רק לא להתעלמות. מצד שני הבנתי שכך הוא מתמודד עם מצבים, שהדרך שלו היא לנתק את קשר לחלוטין ושאני צריכה לכבד את ההחלטה הזו שלו. כמובן שאני עדיין מקווה שהוא יצור קשר כלשהו, למרות שאני יודעת שאין סיכוי שנחזור, כי הפערים גדולים מדיי, אבל בכל זאת.. רק רוצה לדעת מה שלומו ואיך הוא מסתדר כי הוא עבר תקופה די קשה לפני ובזמן שהיינו ביחד והוא עדיין יקר לי. בזמן האחרון אפילו חשבתי לנסות וליצור קשר שוב, אבל אני יודעת שכבר ניסיתי ושאם הוא היה מעוניין הוא היה יודע מה לעשות, חוץ מזה, אולי יש לו חברה בכלל ודי נראה שהוא המשיך בחייו ושכח ממני תוך שניה וחצי בערך
אם אתה מרגיש שיש סיכוי שתוכלו לחזור ואולי לתקן את מערכת היחסים, שיש סיכוי שיהיה טוב לשניכם, ביחד, אז אולי שווה לומר לה איך אתה מרגיש ומי יודע.... אבל אם אתה יודע בוודאות שאין מה לעשות עוד, אז תמשיך הלאה, גם אם קשה וגם אם כואב, לפעמים צריכים לעבור מצבים לא קלים בחיים, אבל הם עוד מדרגה אל הדרך הנכונה. בכל מקרה, מאחלת לך בהצלחה בכל דרך בה תבחר

לכל סוף יש התחלה חדשה ../images/Emo24.gif

זאת החלטה קשה ואני מאמין שלא היה לך לא קל לגבש אותה... כשאני לוקח החלטה קשה אני קודם כל רושם לעצמי מה אני חושב טוב לי בקשר ומה רע לי בקשר ומה שיותר בעל משקל בעייני הוא קובע ועל פי כך אני עושה את ההחלטה ומתי שאני מרגיש רגעי חרטה במקרה שלילי, אני מרענן לעצמי את הזכרון עם הרשימה שעשיתי בהתחלה כדי להתמודד את חייב להזכיר לעצמך מה לא היה טוב בקשר וגם חושב שתזכיר לעצמך את המשפט "מה שלא הורג אותך מחשל אותך" תמיד הזמן עושה את שלו ואל תקח את זה קשה כי באהבה הבאה שלך אתה תשכח הכל ותתחיל משהו חדש כמו גדול הצעיר הנצחי

בכיף אח שלי ותודה על המחמאה ../images/Emo9.gif

הדבר הכי קשה באהבה זה הכאב לפגוע במי שאתה אוהב... אביב גפן כתב בחוכמה !!! בשיר רציתי לאהוב אותך בסך הכול רציתי לאהוב אותך ומרוב שאני אוהב אני פוגע בסך הכול רציתי לחבק אותך ומרוב שאני רוצה אני שוכח זאת עוד בדיחה של אלוהים אני ואת מאהובים בסך הכול רציתי לראות אותך את כמו חלום אבוד שאף פעם לא מגיע בסך הכול רציתי להיות איתך אך את לא פה וזה כל כך מפריע זאת עוד בדיחה של אלוהים אני ואת מאהובים בסך הכול רציתי לאהוב אותך ומרוב שאתה אוהב אתה פוגע הצעיר הנצחי

למעלה