נכון . . . .
גם אני אומר שה-SVX הרבה יותר קרובה לאימפרזה מאשר ה-MX3 !!!!!!! עכשיו בקשר לרכבי דאווין, אני מאוד מתעניין בקבוצה הזו שאתה קורא לה דאווין מכיוון שהתקציב שלי הוא בסביבות ה-50K ואני מחפש לי הכי ספורטיבי שאפשר בתקציב הזה אז בוא נבחן את האפשרויות: AX GT מתפרקת או 205GTI שחרשו עליה ????????? אז במקום רכב קומפקטי זריז וחמוד (הרכבים הנ"ל) אני אלך לחפש משהו קצת יותר גדול, אז יש סיליקה, MX3, עוד מעט גם תכנס יונדאי קופה לתקציב וכו´ שהם רכבים נחמדים- אין להם תכונות ספורטיביות מיוחדות אבל הם רכבים ספורטיביים ממוצעים שיכולים לספק את הסחורה ולתת קצת הנאה בנהיגה !!!!!! אם אני אחליט ללכת על רכב כזה עם תקציב של 50K אני מעדיף לחפש בנרות 306XSI אבל חשבתי בעבר על הרכבים האלו ולכן אני יכול להגיד לך שהם רק נחמדים ולא יותר מזה אבל ה-306XSI יכולה תמיד להעלות חיוך מטופש על הפנים (וכמובן לספק חווית נהיגה מושלמת) . . . . . . . אבל שכחתי מכל המכוניות האלה בשניה ששמעתי מאבא שלי שהוא קנה את האומגה ולכן כיום אני מחפש משהו ישן "לעבוד" עליו ולשפר אותו, שבוע שעבר היה בלוח ידיעות פיאט 124 ספורט משופרת שנת 74 אבל לא צלצלתי לברר והעיתון נעלם וההודעה גם ירדה והלכה לה פיאט חמודה. יש לאנצ´יה HF TURBO שנת 89 אבל ממש לא בא לי להתעסק עם רכבים ישנים (גם היא לא מספיק ישנה) עם טורבו (לא חסר לי צרות). בעיקרון אני מחפש פורשה כמה שיותר ישנה (עדיף שנות ה-70 או 80) למרות שזה באמת "משימה בלתי אפשרית" אבל אני בודק אפשרות של ייבוא מארה"ב שזה בכלל מכה כי צריך לבדוק שהמכונית במצב מצויין כי אין חלפים בארץ וכל תקלה קטנה צריך לייבא מחו"ל וגם זו בעיה ואני אפסיק עכשיו לשגע אתכם עם השטויות שלי . . . . לאחרונה התחילו להופיע ברחוב שלי (רחוב קטן ושקט) דיי הרבה דגמים ספורטיבים של פיג´ו, לפני חצי שנה הופיעה פה לראשונה ה-306XSI, לבנה, שמורה וכנראה ללא שיפורים (חיצוניים לפחות) . . . . שבוע שעבר הגיעו 206XS, צבע ירוק כהה (בקבוק) אבל לא התלהבתי ממנה כל כך, אבל ה-205GTI חזרה אחרי כמעט שנה שלא ראיתי אותה, צבע אדום עם קצת שיפורים חיצוניים, היא נראת ממש מוזנחת ומיושנת מבפנים (באמת חבל) . . . . . .