שאלה . . . . .

redroze

New member
שאלה . . . . .

מה אתם יודעים על הסובארו SVX???? כן, לסובארו יש עוד רכב ספורטיבי חוץ מהאימפרזה טורבו, המכונית הספורטיבית של סובארו התגלגלה בארץ בסביבות 1992, מישהוא נהג עליה פעם???? ראיתי אותה אתמול והיא מהממת, גם המנוע 3,300 סמ"ק נשמע חזק !!!!! המראה שלה כ"כ מוזר שהוא יפה, היא בד"כ עם גוף לבן וגג שחור . . . .

B.M.F

New member
SVX

עיצוב פושר לדעתי. לפי מספר מבחנים שקראתי - שילוב המנוע+גיר מסרס קשות את המנוע (שלא רע בכלל בפני עצמו). כתוצאה מכך - יש לה אופי עצל וכבד.

itzik93

New member
אם עיצוב ה SVX פושר בשבילך...

מה תגיד על AX משומשת לבנה משנתון מקביל ?
איציק

B.M.F

New member
אני אגיד ש ..

לפחות היא לא מקרר לבן, ידני ועם פגושים שחורים.

itzik93

New member
אני אגיד ש....

לפחות היא מתניעה בבוקר, לא מתפרקת, נוסעת ולא נראת כמו קופסת גפרורים מפיברגלס... איציק

B.M.F

New member
אני אגיד ש..

גם שלי לא ככה. אבל לפחות יש לה אופי. לא כמו לטוסטר-אובן שלך.
בהומור איציק - אל תשחיז סכינים.

itzik93

New member
"אופי" ../images/Emo35.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אופי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ל AX מקרטון יש אופי ?????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם כבר אז לבוקסרית הקטנה שלי יש מנוע עם אופי אמיתי
בהומור סער - אל תשחיז סכינים שאני לא ישרף לך את הקופסא ביום שישי
איציק

ran levi

New member
כן ראיתי ואם משהו מחפש

אז יש אחת למכירה בטרייד אין של אאודי ופוסווגן ברחוב הלח"י ברמת גן

Alfa156 GTA

New member
רכב מהמם,

בזמנו הקדים את המורה החדשה, הלאגסי הישנה 93´ והSVX כבר הגיע עם מבנה של הלאגסי החדשה יותר, (מבחינה חיצונית). אבל יקרה מאוד. חשבתי עליה פעם... אבל...

redroze

New member
מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד יקרה !!!!!

צלצלתי היום למודעה של SVX בלוח ידיעות והוא רצה עליה 86K כשהמחירון 89K (בערך) !!!!!!!!! אם כבר מכונית מהשנים האלו (92-93) אז MX3, אני בטוח שהיא לא נופלת בהרבה מהסובארו . . . . . . .

אריק ח.

New member
נופלת בהרבה

אתה עושה צחוק ?? SVX = אימפרזה טורבו דור ראשון ( לא באמת - רק בשביל ההשואה ). MX3 = לא שווה בעיטה

redroze

New member
אל תגזים . . . . .

SVX לא מתקרב לאימפרזה טורבו (אוטומט??????? הצחקת אותי!!!!) !!!!!!! אולי הוא דומה קצת במראה . . . . MX3 זה רכב חמוד מאוד עם מראה טוב מאוד, הוא לא מהנה כמו 306XSI מבחינת היגוי ושלדה אבל בכל קטגוריה (שלדה, היגוי, מנוע וכו´) הייתי שם אותו כממוצע . . . . . . redroze, מבחינת מחיר: MX3 X 2=SVX (ומאותן שנים) . . . . . .

אריק ח.

New member
אתה בסדר ??

מבחינת מראה אני לא אתווכח - זה סובייקטיבי. MX3, סיליקה וכל הרכבי דאווין האלה לא שווים בעיטה. SVX לא שווה לאימפרזה טורבו אבל גם SVX אוטומטית לוקחת בכל קטגוריה MX3. בקיצור SVX ( אפילו אוטומטית ) הרבה יותר קרובה לאימפרזה מאשר MX3 קרובה לרכב מהנה. היכולות של ה - SVX הרבה יותר גבוהות משל MX3 ד"א את כל זאת אני אומר ללא שנסעתי ב - SVX אבל בגרוטאה ( MX3 ) נהגתי.

redroze

New member
נכון . . . .

גם אני אומר שה-SVX הרבה יותר קרובה לאימפרזה מאשר ה-MX3 !!!!!!! עכשיו בקשר לרכבי דאווין, אני מאוד מתעניין בקבוצה הזו שאתה קורא לה דאווין מכיוון שהתקציב שלי הוא בסביבות ה-50K ואני מחפש לי הכי ספורטיבי שאפשר בתקציב הזה אז בוא נבחן את האפשרויות: AX GT מתפרקת או 205GTI שחרשו עליה ????????? אז במקום רכב קומפקטי זריז וחמוד (הרכבים הנ"ל) אני אלך לחפש משהו קצת יותר גדול, אז יש סיליקה, MX3, עוד מעט גם תכנס יונדאי קופה לתקציב וכו´ שהם רכבים נחמדים- אין להם תכונות ספורטיביות מיוחדות אבל הם רכבים ספורטיביים ממוצעים שיכולים לספק את הסחורה ולתת קצת הנאה בנהיגה !!!!!! אם אני אחליט ללכת על רכב כזה עם תקציב של 50K אני מעדיף לחפש בנרות 306XSI אבל חשבתי בעבר על הרכבים האלו ולכן אני יכול להגיד לך שהם רק נחמדים ולא יותר מזה אבל ה-306XSI יכולה תמיד להעלות חיוך מטופש על הפנים (וכמובן לספק חווית נהיגה מושלמת) . . . . . . . אבל שכחתי מכל המכוניות האלה בשניה ששמעתי מאבא שלי שהוא קנה את האומגה ולכן כיום אני מחפש משהו ישן "לעבוד" עליו ולשפר אותו, שבוע שעבר היה בלוח ידיעות פיאט 124 ספורט משופרת שנת 74 אבל לא צלצלתי לברר והעיתון נעלם וההודעה גם ירדה והלכה לה פיאט חמודה. יש לאנצ´יה HF TURBO שנת 89 אבל ממש לא בא לי להתעסק עם רכבים ישנים (גם היא לא מספיק ישנה) עם טורבו (לא חסר לי צרות). בעיקרון אני מחפש פורשה כמה שיותר ישנה (עדיף שנות ה-70 או 80) למרות שזה באמת "משימה בלתי אפשרית" אבל אני בודק אפשרות של ייבוא מארה"ב שזה בכלל מכה כי צריך לבדוק שהמכונית במצב מצויין כי אין חלפים בארץ וכל תקלה קטנה צריך לייבא מחו"ל וגם זו בעיה ואני אפסיק עכשיו לשגע אתכם עם השטויות שלי . . . . לאחרונה התחילו להופיע ברחוב שלי (רחוב קטן ושקט) דיי הרבה דגמים ספורטיבים של פיג´ו, לפני חצי שנה הופיעה פה לראשונה ה-306XSI, לבנה, שמורה וכנראה ללא שיפורים (חיצוניים לפחות) . . . . שבוע שעבר הגיעו 206XS, צבע ירוק כהה (בקבוק) אבל לא התלהבתי ממנה כל כך, אבל ה-205GTI חזרה אחרי כמעט שנה שלא ראיתי אותה, צבע אדום עם קצת שיפורים חיצוניים, היא נראת ממש מוזנחת ומיושנת מבפנים (באמת חבל) . . . . . .

אילן די

New member
SVX אינה מכונית ספורטיבית

היא מה שנקרא "קופה מנהלים". מכונית אוטומטית, מנוע די חזק אך הרכב עצמו כבד למדי. אי אפשר להשוות אותו לשום רכב אחר של סובארו. בעניין ההשוואה המגוחכת לאימפרזה טורבו, הכותב ודאי התכוון ל- XT טורבו, שגם הקשר בינה לבין האימפרזה רופף אם בכלל הוא קיים. בארץ היא נתפסה בגלל צורתה האגרסיבית כמכונית ספורט לכל דבר, מה שהביא עליה קיתונות של ביקורת, גם מצד עיתונות הרכב המקומית (גם אוטו קטל אותה, הם חשבו שזו פרארי לעניים או משהו כזה). מה הקשר בין MX3 (רכב גרוע כשלעצמו אגב) ו- 306 XSI בין SVX ?????????

אריק ח.

New member
לא התכוונתי ל - XT

ראיתי SVX בפעולה והוא יותר קרוב למשפחתית קרבית מאשר לקופה מנהלים. SVX יש יכולת רצינית ביותר שלא הייתה מביישת הרבה מכוניות אחרות

אילן די

New member
על זה שהאוטו הוא קופה - אינך יכול

להתווכח. אינני מכיר קטגוריה בשם "משפחתית קרבית", אבל עיתונות הרכב בעולם שייכה אותו לקטגורייה/נישה בשם קופה מנהלים. לא ספורט, לא ספורטיבית ולא משפחתית קרבית. כיום ניתן למצוא בקטגוריה הזו מכוניות כמו הונדה אקורד קופה או טויוטה קאמרי סולארה. ה- SVX יפה בהרבה משתיהן לדעתי.

למעלה