שאלה

Awsome Dude

New member
שאלה

אני מנגן חצי שנה לדעתכם זה עוד מקודם לקנות דאבל פדאל? כי מצאתי אחד במחיר בן זונה ואני רוצה לדעת. אם מוקדם עוד, מתי לדעתכם אפשר? תודה.

עונה

תקשיב אני לא המבין הכי גדול וגם אני מנגן כולה חצי שנה אבל לקנות דאבל פדאל אחרי חצי שנה לדעתי זה מוקדם מידי אם באמת יש לך טכניקה ואתה חושב שתוכל להחזיק עם דאבל פדאל תקנה אם אתה עדיין מרגיש שאתה מנגן רק מעט זמן תחכה עוד איזה חצי שנה ככה תתאמן על הרגל תרכוש טכניקה ואז תקנה

benhamin123

New member
אם אתה אומר שהמחיר כדאי אז תקנה

אבל במחיר רגיל לא הייתי ממליץ לקנות אחרי חצי שנה של נגינה

soad26

New member
סתם שאלה

אני מנגן שנה ורק רציתי לדעת מאיפה אתה אמור לדעת אם יש לך טכניקה מספיק טובה?

Awsome Dude

New member
איך אני יודע אם הטכניקה שלי טובה?

מתי אני יודעש אני מנגן כמעט מושלם עם פדאל יחיד?

TAMIR182

New member
חצי שנה זה רק תחילת הדרך

לא יודע אם אתה יודע לעשות הקפצות על פדאל רגיל וכו' אבל בכל מיקרה הכל לשיקולך :) איזה דיל מצאתה ספר לנו

kfirshap

New member
זה כמו לשאול אם לנגן עם 2 ידיים ישר. דבאל זה

כולה עוד כלי שעוזר לך לנגן, יש דברים שבסינגל אי אפשר לעשות ובדאבל אפשר אבל אל תחרוש עליו קנה תלמד קצת שיהיה לך גם את הכלי הזה אבל אל תזניח את ההקפצות בסינגל. אל תזניח את הסינגל למטרות דאבל מטורף שרק הוא ישב טוב תחשוב על לקנות דאבל כמו על לקנות עוד טמטם זה כולה מוסיף לך עוד אפשרויות אל תזניח את שאר הדברים איזה דאבל מצאת?אני ממליץ על פרל אלימינייטור יותר מהקוברה אפילו...

JohnLF

New member
לדעתי

לך על זה - כל דבר שלדעתך יעשה לך טוב בנגינה הוא חשוב - לך על זה! אבל כמובן אל תזניח את כל שאר הדברים החשובים יעזרו לך להיתקדם...! ואם זה במחיר בן זונה - אז בכלל... אני גם קניתי דאבל בתחילת הדרך, אבל כיום אני לא משתמש בו והוא מפורק ויושב בצד... לא שומע מטאל יותר :-O

kfirshap

New member
אם אתה מחפש אני מאוד ממליץ על

pearl eliminator פדאל מדהיםםםםםם אני מנגן עליו והוא מדהים שאתה לא מבין אחי... וגם על yamaha (לא הדרגון) נראה לי זה דגם spf805 או משהו כזה... 3 אותיות חחח הוא דאבל צ'יינד מגניב לגמריי וכמובן האירון קוברה המפורסם פדאל מפציץ חבל לך על הזמן אחי.. אחד המדהימים... שלושתם ניגנתי שלושתם התאהבתי... דאבל צ'יין זה שולט

TAMIR182

New member
..

אני גם יותר בכיוון של הפרל... אבל אני מחכה שיפול איזה דיל יד שנייה למה אין לי כסף לחדש עכשיו

JohnLF

New member
חחח כולכם דלוקים על אלימנייטור

שזה בדיוק מה שיש לי, אבל אני כולי בהתלבטות, אני לא יודע אם כדאי לי למכור ולקנות סינגל. אם זה ישתלם, כי אני רוצה סינגל טוב... אם בסופו של דבר אני אמכור - אני אשים כאן הודעה...

kfirshap

New member
מוכרים אלימיניטור יד שניה

1300 שקל, אני זוכר שרציתי ואז במקרה הגעתי למישהו שנתן בסוף ב-1000 (פשוט רצה להפטר ממנו) אבל זה אחלה דיל 1300 שקל על האלימינייטור, ולמה אתה רוצה סינגל? אני לא משתמש בדאבל כל כך הרבה אבל קניתי כי זה אחלה כלי שיכול רק להוסיף

JohnLF

New member
אני לא יודע...

זה פשוט יושב שם בצד החלק השני, נראה לי יותר טוב פשוט למכור ולקנות סינגל.. שמע ברור שזה מוסיף הדאבל, אפשר להביא מעברים מגניבים וכאלה, אבל לא יודע אני פשוט לא מנגן על זה... בגלל זה אני עדיין בשיכול אם למכור או פשוט להשאיר את זה אצלי - מי יודע אולי יום אחד אחזור להתשמש? יום טוב שיהיה

למעלה