שאלה...?

nadph

New member
שאלה...?

ביום רביעי יש לי ראיון לבית ספר תעשייתי... רציתי לדעת: מה יכולים לשאול אותי? והאם צריך להביא תעודות כלשהן כדי שיוכלו להתרשם מהציונים? וגם אם לא צריך... האם כדאי?

little moon

New member
צנסה לענות

אם הציונים שלך ממש טובים אז תביאי כדי לעשות רושם טוב. אם הם לא מדהימים את יכולה לוותר. אני מניחה שישאלו אותך על איך היית בבית ספר, באילו מקצועות את חזקה, איזה נסיון בהדרכה יש לך, ואם אין לך אז איזה תצכונות יש לך שיהפכו אותך למורה טובה... ירצו לראות שאת מסודרת ואחראית, שיש לך מוטיבציה, הרבה סבלנות (העבודה לפעמים עם נוער קשה), שיש לך מוסר עבודה (שלא תבריזי להם...
) זה בעיקר נראה לי

מיטלי 201

New member
תשובה

קודם כל הרבה הצלחה שיהיה!!! יכולים לשאול אותך מה את אוהבת, מה עשית בחייך? אם יש לך העדפות לגילאים מסוימיים או לעבודות מסוימות, איפה למדת וכמה שנות לימוד יש לך, באיזו מגמה היית, על אחים שלך ועל ההורים, מקום מיגורים, תחביבים, מצב רפואי (רגישות, ניתוחים חלילה) ועוד אם יש לך המלצות מעבודה או התנדבות - תביאי זה בדרך כלל מועיל ומה שבטוח לא מזיק!! לשרות הלאומי עצמו (לא מקום עבודה אלא לעמותה) יש אפשרות להתקשר לבית ספר שלמדת ולשאול עלייך שאלות כגון איך מצבך החברתי (חברותית/מופנמת וביישנית וסגורה) איך הציונים וכו' שוב בהצלחה ואל תהיי בלחץ! בסוף יהיה טוב והתמונה בשבילך

nadph

New member
תודה מותק...

הראיון היה אתמול והוא היה די קצר. רק סיפרתי קצת על עצמי ולמה אני רוצה לשרת במקום. ממה שהבנתי, התקבלתי : ))

nadph

New member
בית ספר תעשייתי

קולט לתוכו תלמידים שלא הסתדרו במערכת החינוך הרגילה. במקביל ללימודים לבגרויות יש שם גם לימודים להכשרה מקצועית.

קספר07

New member
אה תודה

איפה זה? בכל הארץ יש כאלה אני מכירה מפתן שיש בנתניה ויש שם ילדים עם בעיות שחלקם עושים דברים כמו ספרות (לשיער) וקונדטוריה במקום בגרויוצ... את לא פוחדת מהעבודה הזו?

nadph

New member
תשובה...

זה תיכון עמל בבאר שבע. כמובן שיש לי חששות לגבי היכולת שלי להתמודד עם תלמידים בעייתיים אבל אני מקווה שאני אסתדר בסוף. התפקיד שלי הוא בסך הכל לעזור לימודית לתלמידים מתקשים ולהוות אוזן קשבת לבעיות שלהם. מההתרשמות הראשונית שלי מהמקום יש שם צוות מצויין ואם אני אתקל בבעיות אז יהיה מי שיעזור. כמו שאומרים...קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים.

קספר07

New member
../images/Emo8.gif

יפה יפה כמו שצריך... אני נגיד עובדת בגן של חיונוך (וחיוך) מיוחד ובהתחלה חששתי מכל מיני דברים והיום חלקם קוראים לי אמא... אני מטפלת בהם 8 ו9 שעות 5 ימים בשבוע ומגיעה לכל הישיבות ערב עליהם והמסיבות שלהם.. חמודים אני לא יכולה בלעדיהם ולא הייתי בגן איזה 3 ימים ועד יום ראשון כי אני חולה :( מתגעגעת...

nadph

New member
../images/Emo201.gif

מקווה שתבריאי כמה שיותר מהר...והלוואי שבסוף גם אצלי הכל הסתדר כמו אצלך...

למעלה