שאלה משהו יודע איך פותחים מסעדה בעוסים עסקים? איך קובעים תפריט? תודה לעונים
א אורי זה אני New member 13/5/07 #1 שאלה משהו יודע איך פותחים מסעדה בעוסים עסקים? איך קובעים תפריט? תודה לעונים
D dompi doo New member 13/5/07 #2 עונה../images/Emo80.gif בשביל לפתוח מסעדה אתה קונה מקום ואז איפה שיש רהיטים בציור של האוכל יש שם מין תנור גדול כזה אפור שאין אותו בבתים רגילים שים אותו ואז יהיו לך עובדים אבל אי אפשר לבחור תפריט... ואם אתה רוצה שזה יהיה עסק של מישהו אז אותו דבר רק שאתה צריך עובד
עונה../images/Emo80.gif בשביל לפתוח מסעדה אתה קונה מקום ואז איפה שיש רהיטים בציור של האוכל יש שם מין תנור גדול כזה אפור שאין אותו בבתים רגילים שים אותו ואז יהיו לך עובדים אבל אי אפשר לבחור תפריט... ואם אתה רוצה שזה יהיה עסק של מישהו אז אותו דבר רק שאתה צריך עובד
C cecilia L New member 13/5/07 #3 אפשר לבחור תפריט דרך הפודיום של ההזמנות, יש set menu או משהו ואפשר לבחור מה רוצים להגיש במסעדה ומה לא.
אפשר לבחור תפריט דרך הפודיום של ההזמנות, יש set menu או משהו ואפשר לבחור מה רוצים להגיש במסעדה ומה לא.
א אורי זה אני New member 13/5/07 #4 לא הבנתי לא כל כך הבנתי את הרהיטים בציור של אוכל... בשביל מסעדה צריך תנור? יש מישהו שיכול להסביר בפרוט!
לא הבנתי לא כל כך הבנתי את הרהיטים בציור של אוכל... בשביל מסעדה צריך תנור? יש מישהו שיכול להסביר בפרוט!
א אורי זה אני New member 13/5/07 #5 מה זה פודיום של הזמנות?מה זה דרך הטלפון(אני קצת חדש בעושים עסקים) בכל זאת תודה רבה רבה רבה לשניכם!!!!
מה זה פודיום של הזמנות?מה זה דרך הטלפון(אני קצת חדש בעושים עסקים) בכל זאת תודה רבה רבה רבה לשניכם!!!!