שאלה

X Slider

New member
שאלה

לאחרונה עברתי לקיובייס אחרי שנים לא מעטות על הפרוטי המצועצעת. אני מסתדר יפה בקיובייס, עד עכשיו בלי טענות הבעיה שלי היא כזאת, בפרוטי היה לי אפקט שנקרא Stereo Enhancer שמה שהוא עושה זה משהו מאוד פשוט. פשוט מנגן את הערוץ בהבדלי מאיות השניה בן צד ימין לצד שמאל
זה דומה לאפשרות Wide שיש בבקרת העוצמה. אני מקווה שלא הסתבכתי... בעקרון אני מחפש אפקט שעושה דבר דומה בקיובייס, יש דבר כזה?
.

Yosi199

New member
יש ויש

יש מלא אפקטים כאלה של כל מיני חברות. אחד הדברים היפים בקיובייס היא שהיא תמיד ניתנת להרחבה אז פשוט תחפש פלאגין כזה שיעבוד עם הקיובייס (VST).

X Slider

New member
אף מהאפקטים שכבר בקיובייס לא עושה את זה?../images/Emo12.gif

Yosi199

New member
כמעט בטוח שיש

אני דיי בטוח שיש... אני פשוט לא זוכר איזה.

kartonaz

New member
נראה לי שהבנתי מה אתה צריך

בעקרון יש דרך לעקוף את מה שאתה רוצה... (וכל זה בהנחה שהבנתי מה אתה מדבר..) אם אתה רוצה שיהיה הבדלי מילישניות בין שמאל לימין..אז ככה קודם כל אתה מכפיל את הערוץ (במקרה וזה אודיו ולא מידי) מתחת לשורה של הווליום מצד שמאל של הערוץ יש שורה של ווליום לצדדי הרמקולים אז תעביר כל ערוץ לצד אחד , ואז בערוץ ההוא שתירצה לשים אותו בכמה מילישניות מאוחרות יותר זה נמצא מתחת לשני השורות שדיברנו עלייהן יש שורה עם ציור של שעון , תזיז ממש בקצת אתה תיראה את ההבדל של רק אחד מהערוצים ואז לא תצטרך לחפש אפקט. (אם לא הבנת אני יצלם את העמוד ואשלח לך )

the360

New member
סטריאו ספליט

אם כבר לעקוף (במידה ולא מצאת אפקט שעושה את זה לבד), מה שצריך לעשות זה אקספורט לערוץ הסטריאופוני הספציפי לסטריאו ספליט- כלומר להפוך אותו לשני ערוצי מונו- אחד ימין והשני שמאל, ופשוט להזיז אחד מהם כמה מיליסקנדס ימינה.

X Slider

New member
שאלה נוספת, על אוטומציה

אני עובד עם 2 פלאגים של ספקטרסוניקס, טרילוגי ואטמוספיר ואני לא מצליח לעשות אוטומציות עליהם בקיובייס. ז"א אני לא מוצא את הקאטוף (שכל כל שימושי לאוטומציות) או פרמטרים אחרים... מה אני מפספס? (מה שאני כן מוצא זה איזה 200 פרמטרים ממוספרים עם השם Control לידם.. בחלקם יש שמות.. אבל לא משהו שנראה לי מוכר).
מראש

למעלה