שאלה

yael7972

New member
שאלה

אני בת 28 ויש לי חבר כשנתיים והוא החבר הראשון שלי. יש לנו כל מיני מריבות קטנות על כל מיני נושאים שונים ועל נושא אחד בעיקר. אני לא חושבת שהוא מקדיש לי מספיק זמן, אני חושבת שאני נמצאת איפשהו למטה בסולם העדיפויות שלו, שתמיד יש לו משהו אחר לעשות ואם ורק אם יסתדר- ניפגש. (אנחנו עדיין לא גרים יחד- מתכננים בקרוב). שנינו סטודנטים, הוא לקראת סיום התואר ויש לו הרבה עבודות להגיש, בגלל זה אנחנו לא נפגשים הרבה ואני מתעצבנת שאם יש יום שהוא מסיים ללמוד מוקדם ומחליט סתם להתבטל, זה יהיה עם עצמו, הוא לא חושב על להיפגש. רוב הפעמים זו אני שמציעה. אני יודעת שהוא אוהב אותי, אבל אני פשוט מרגישה שתמיד יש לו משהו יותר טוב לעשות מאשר לראות אותי. אני לא יודעת מה לעשות... נמאס לי כבר להתווכח ולריב איתו על להיפגש... זה משהו שאמור לבוא ממנו, הוא אמור לרצות את זה ולנסות להתאמץ שזה יקרה. לדעתי לפחות. למישהו יש עצה?

סואי אני אגיד לך מה אני הייתי עושה

פשוט אל תתקשרי אליו אל תציעי לו ותיראי "אדישה" כאילו היום שלך כל כך עמוס ואת באמת לא מוצאת בשבילו זמן ... אפילו תיפגשי עם ידידים וותיקים או מכרים מהעבודה סמכי עליי זו השיטה שהכי עובדת במצב שהחבר לוקח אותך כמובן מאליו אבל רק אם יש לך אומץ... כי אם את מפחדת שבאמת תתרחקו אם תעשי זאת אז סימן שהוא בכלל לא אוהב אותך ועדיף היה לכם כל הסיטואציה הזו קיצר סמכי עליי תראי קצת אדישות ושמה איתך כסף שהוא רודף אחרייך כמו טהטהל'ה... זה בדוק בהצלחוייייי

שאפולי

New member
כתבת:

"אני יודעת שהוא אוהב אותי, אבל אני פשוט מרגישה שתמיד יש לו משהו יותר טוב לעשות מאשר לראות אותי." אז איך את יודעת? במה נמדדת האהבה שלו? במילים? רוצה באמת לבדוק את זה? יש לך אומץ להתמודד עם האמת בפנים? תעלמי. תפסיקי ליזום. עסוק שמעסוק קשר לא יעבוד אם אחד סוחב אותו על הכתפיים.. תחכי, בהתחלה הוא ירגיש שמשו לא בסדר ואולי יתקשר תיפגשו בלה בלה אבל את תמשיכי.. תני לו לקחת את התפקיד שלך בקשר.. אם תתרחקו או שהוא יעלם - סורי- את לא מספיק חשובה לו ולכולן מגיע יותר טוב מזה

לא רוצה לבאס אותך אבל...

לחברה שלי היתה בדיוק את אותה בעיה, ואני אומרת *הייתה* לא בגלל שהיא נפתרה אלא בגלל שהם נפרדו... קשר לא יכול להיות חד צדדי, הוא חייב להיות הדדי! את לא יכולה שכל הזמן רק את תזמי, זה צריך גם לבוא ממנו. יש לי הרגשה שחברה שלי וחבר שלה יחזרו בגלל שעכשיו הוא פתאום מתחיל להעריך אותה, את יודעת...רק כשאין פתאום לומדים להעריך את מה שהיה. בכל מקרה, תנסי את מה שאמרו לפני ושיהיה בהצלחה:)

למעלה