שאלה...

Karmelush15

New member
שאלה...

אתם רוקדים רק היפהופ? אה כן ואם כל אחד יכול אז שירשום איפה הוא רוקד, איזה סגנונות ועם איזה מורים וכאלה... :] יוםנעים:]

moonwalker1

New member
אממ..

אני לא רוקד רק היפהופ..אני גם מתמחה בפופינג ולוקינג..והכי הכי..אני אוהב לרקוד בסגנון של מייקל ג'קסון !!! שממנו התחלתי בכלל...אממ מורים?חח לבינתיים אין..אני פשוט צופה בסרטונים של מורים לריקוד ..זוכר את הכיאורוגרפיות בע"פ..ומשנה ומשפר לפי הצורך..זה אף פעם לא נגמר..תמיד יש מה לחדש..חח מי כמוכן יודע.. טוב הנה אני אפרסם שני סרטונים מהסגנונות שאני הכי אוהב לבצע..הם לא ברמה הכי גבוהה כי זה ממש מזמן..חח אז תפיקו את המיטב..
http://www.youtube.com/watch?v=MqEX1g2SReY http://www.youtube.com/watch?v=YbVQkYyq5S0

best in me

New member
חח אני רוקדת במתנ''ס העירוני

חחח מה לעשות ... ויש לי מורה אחת מאוד חמודה!

moonwalker1

New member
../images/Emo24.gif נירו!

חח תודה רבה אחי!!!..אבל אני שומר ת'כבוד לך..חח אין כשאנחנו ניפגש אתה מראה לי כמה טריקים שלך!.. חח ובקשר לפופינג...חח היה לי מורה טוב..
..חח מי כמוך יודע!

me MAYself n i

New member
../images/Emo9.gif

אני אישית כן, רק היפ הופ.. הרציתי ריקודי בטן זה מדהים לדעתי
אבל אין לי זמן בעע.. אולי שנה הבאה בע"ה :) אבל אני יודעת גם ריקודי עם וכאלה חרטות מהיסודי וזה
תמיד הייתי בשורה הראשונה חח אצלי בעיר [נצרת עילית] יש כזה מרכז נוער שקוראים לו נענע ושם יש את קבוצת ההיפ-הופ [ :)) ], הברייקדאנס [explosive balance RULLZZZ מקום שני באורבן, אני פשוט כמו אמא גאה חח], ויש עוד כל מיני קבוצות אצלנו- פרוייקט המוזיקה שיש שם להקות וזמרים, קבוצה שמפיקה אירועים וכל מיני.. ואין לנו מורה- אנחנו ממציאות לבד ומלמדות לבד, הופעות לבד, הכל
[[כן כן, חפרתי
]]

Karmelush15

New member
מהה??

פשש יפה לכן... אבל ... זה לא מבאס להמציא ריקודים ולעשות הכל לבד?.. כאילו בכל זאת... מורה יכול לתקן וכאלה דברים... ממ אתן משלמות על זה? לא.. נכון?

me MAYself n i

New member
לא, לא משלמות..

וזה אל מבאס, אח"כ אנחנו מקבלות את כל הקרדיט ואת מרגישה טוב עם עצמך, זה יותר מפתח אותך והכל.. היה לנו גם מורה שעכשיו מלמד ב.. בת-דור נראה לי, דקוראים לו דיוויד והוא גרמני, הוא לימד הרבה מפורסמים וזה הוא גם היה באודישנים לנולד לרקוד הראשון נראה לי- דיוויד מרקוביץ'.. אבל עכשיו הריקודים שלנו יותר מסובכים ויותר טובים ממה שהוא לימד אותנו :] פשוט יותר כיף, כל אחת והכיף שלה.. ואנחנו מתקנות אחת ת'שנייה חחח מתפתחות אחת מהשנייה.

streetdacne

New member
דיוויד?!

דיוויד הוא המורה שלי! אני רוקדת בלהקה שלו :) איך קוראים לך? אני אמסור לו ד"ש ממך פעם הבאה שאראה אותו

best in me

New member
איזה נחמד לכם שאתן ממציאות לבד

ורוקדות עם זה..!! למרות שאין על ביקורת של מורה.... אבל בטח הולכים צחוקים בשיעור

me MAYself n i

New member
כן אבל תראי..

אולי אנחנו לא מבינות בזה בצורה "מקוצעית",אבל מבינות כי זה בא מהנשמה, אז את ידועת איך זהא מור להיראות. חוץ מזה- מי יודע יותר טוב איך אמורות להראות התנועות שאת ממציאה חוץ ממך? חח הגיוני לא? וכן, הולכים צחוקים, לצערי לפעמים יותר מידי צחוקים אבל ככה זה :) אבל אנחנו מגובשות וזה, זה לא כמו כל חוג רגיל זה היופי

me MAYself n i

New member
חח באמת??

יפה לךךך.. מסרי לו ד"ש מכל נענע, אותי הוא בטח לא זוכר כבר באתי בסוף שלו, יעני לקראת העזיבה המעפנה הזאתש הוא עשה. אבל בטח את חנהה ואנג'לה הוא זוכר חח היו איתו מהתחלה

NIR VENGER 17

New member
אני יענה...

אצלנו אנחנו 5 חברים שרוקדים מגיל קטן.....ביקשנו שעות מהמתנס וקיבלנו...... עוזרים אחד לשני להשתפר וכאלההה

אני רוקדת רק היפ הופ

למדתי אצל סיגי ניסן לפני המון שנים ומשם המשכתי לבד,ועם ידיד טוב שמגיע אחת לכמה זמן לארץ (הוא רקדן בלוס אנג'לס)וזהוווווו
חולה על היפ הופ אין כמו הריקוד הזה

למעלה