שאלה

חגית18

New member
שאלה

לפני כשבוע הייתי בצילומים לתוכנית עם חבר שלי (עמרי שמו) וחלק מהגימיק היה חלוקה לקבוצות של המשתתפים. הגיעה לשם קבוצה שמתאגדת תחת השם של "מיסטיקניות" והתחלתי לשוחח"על רגל אחת" עם אחת שהגדירה את עצמה כמתמחה בנומרולוגיה.כששאלתי אותה למשמעות שמי מבחינת נומרולגיה היא טענה שחגית מעיד על הרבה מזל. כששאלתי על חבר שלי היא פשוט אמרה:"תקשיבי לו -הוא אדם חכם".כיוון שיום הולדתו מתקרב (8/5/84)והייתי רוצה להשתמש במה שהיא אמרה במה שאני כותבת לו, למה באמת היא התכוונה?? מה מעיד על היותו חכם?? ומה עוד אפשר להסיק על סמך שמו ותאריך הלידה שלו? תודה מראש ושבת שלום לכולם, חגית

את שואלת אותי למה אותה אישה התכוונה ??

מאיפוה לי יש מושג ? אין לי מושג האם היא נומרולוגית והאם היא באמת מצויינת במקצוע שלה . לומר שהשם חגית מעיד על הרבה מזל הינו שיטחי לחלוטין ואינו נותן אינדיקציה לשום דבר ספציפי . ואותו דבר על החבר שלך , מה זה " תקשיבי לו הוא אדם חכם " ?? לכולנו יש מזל בדבר כזה או אחר ובכולנו קיימת חוכמה . צר לי אך לי מהצד זה לא נשמע כדברי חוכמה ועומק , התשובות שהיא סיפקה לך . מה שהיא אמרה לך גובל ברמה של שטחיות על גבול של כלום בעצם . וניתן להסיק מתאריך הלידה שלו הרבה מאוד פרטים , אך כאן זה לא המקום בכדי שאפרט. בברכה,קרן

למעלה