שאלה!

HelloweeN

New member
מה שקובע היום זו תעודת בגרות

מלאה. זה השער הראשון והמרכזי שלך לחיים. את אף אחד לא יעניין למה אין לך תעודת בגרות, פשוט יראו שאין לך תעודת בגרות, וכל מקום מכובד מיד יעיף אותן קיבינימט, יחד עם המוסר שלך. את חושבת שלי יש (היה :) כח לקום כל יום בשעת אפס, ללמוד מקצועות שבכלל לא יעזרו לי בכלום בגרוש בחיים ?? לא. מה לעשות, זה הסטנדרטים. תשכחי מלהיות מוזיקאי, כי ממוזיקה בלתי אפשרי לחיות (או מאוד מאוד קשה ) בכל אופן, זה לא הפורום המתאים כל כך למרות זאת, זה החיים שלך, לא שלי, תנצלי אותם בתבונה ובחוכמה. בהצלחה!

הממ

את כל זה ידעתי כבר, ולפי דעתי זה לגמרי לא בסדר שהכל נראה ככה בימינו, אבל אני לא יכולה לשנות את זה... חוץ מזה, אני לא רוצה להיות אשת עסקים מצליחה שמתפרנסת מזה שהיא יושבת במשרד שלה כל יום רגל על רגל ואומרת לאנשים אחרים מה לעשות, אני רק רוצה לעוף מכאן, אז שיהיה לי כסף זה מה שאני אעשה. ומוזיקה לא נחשב לעבודה- זאת דרך חיים חח, מן הסתם אי אפשר לחיות ממנה בארץ שהעסק כל כך נובל ולא מפותח, כל אחד יודע את זה, אפילו לא חשבתי לרגע שאני אצליח להרוויח מלא כסף מלתופף. טוב, ובעקבות הרמז הלא הכי עדין שלך, זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא! :)

danezeq

Member
אגב

גם אני קורבן של המערכת החינוך האטומה והמושחתת

HelloweeN

New member
אין בעיה אחותי !

תגיבי חופשי, אני לא נתתי לך שום רמז בנושא, רק כתבתי מה אני חושב! אם את רוצה להגיב, חופשי ! אני אשמח! :)

למעלה