שאלה!

שאלה!

איפה אפשר למצוא טאבים או מקצבים לתופים, של שירים בעיקר של מרלין מנסון מטאליקה או אביב גפן??? אני מחפשת מלא זמן ולא מצאתי כלום!!! זה חשוב... תודה :)

Starway

New member
למה שלא תוציאי בעצמך??

לגבי מרילין מנסון, זה יכול להיות קצת בעיה, אבל אביב גפן זה שטויות... בדרך כלל מדובר ממקצבים פשוטים לחלוטין... וקל לזהות אותם... אז באמת.. קצת תשתדלי, זה בריא... טזה ישפר לך את היכולות...

Zero Tolerance

New member
מה??? אביב גפן?? מרלין מנסון??.

תוים בשביל זה???.. מזה איזה סולו תופים של דניס צ´יימברס? שמסובך להוציא לבד (אבל אפשרי) מה הבעיה להוציא את זה לבד.. כמעט כל דבר של מטאליקה הוצאתי לבד משמיעה! שמיעה רולז!....

danezeq

Member
ונשאלת השאלה..

למה צריך לדייק ולעשות את אותו קצב בדיוק? תאלתרי! אז זה ישמע קצת אחרת -אבל ככה לא תיהיי לחוצה מטעויות

m O r P h E u S

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי מצחוק אם מה שהבנתי נכון! האם אמרת שאתה יכול לנגן סולוים של דניס צ´מברס??? ועוד להוציא את זה משמיעה?

Zero Tolerance

New member
לא אבל....

אמרתי שזה אפשרי להוציא קטעים שלו משמיעה.. עובדה שהוצאתי כמה לבד... אז מה אתה רוצה?..

Zero Tolerance

New member
זה טוב גם

תמיד זה טוב גם לשפר את המקצב המקורי לעשות אותו יותר מסובך להשקיע בו יותר.. לא יודע אני אוהב לעשות את זה...

רק שיש בעיה אחת

תראו הייתי מוציאה משמיעה, אני לא מפגרת אבל...רק לפני בערך חודש התחלתי לנגן ואין לי מערכת בבית לצערי ושל אביב גפן אני מצליחה לקלוט, גם חלק של מרלין אבל אם מישהו בכל זאת יודע משהו על מטאליקה, בשם השטן שיגיד לי

HelloweeN

New member
יש לי את הספר של מאסטר

אבל אני לא חושב שתצליחי לפענח מה כתוב בו אם את מנגנת חודש... תנסי להוציא משמיעה שירים קלים כמו Nothing else matters the unforgiven כאלה... בהמשך הזמן זה ילך וישתפר.

הממ...דנקה. נאצית שכמותי

גיליתי היום שידיד שלי הסתיר ממני את העובדה שיש לו מליוני ספרים כאלה של כל הלהקות שאני אוהבת כמעט, חוץ ממטאל רצחני... חוץ מזה הוא לימד אותי היום איזה שמונה שעות אחרי שפאקינג השעו אותי מביצפר הקקות האלה שקוראים לעצמם מורים (אבל הם מוטציות שגורמות לך לרצות לרצוח עם גרזן, חסרות מוח ויכולות מסוג כלשהו- בקיצור-קקות) ונחשו מה????? יש לי כשרוןןןן סורי על ההתלהבות, מה שאף פעם לא קורה לי, פשוט זה הדבר הראשון שאי פעם היה חשוב לי והדבר הראשון שאני טובה בו, אז אני גאה בעצמי, גם כן בפעם הראשונה... אבל אל תדאגו- אני עדיין דכאונית, שום דבר לא ישנה את זה.

HelloweeN

New member
אמממ... כיין... בבקשה..

אני מניח שעדיין לא התאוששת ממותו של סטיינלי... לא כ"כ הבנתי מה שכתבת.. אבל חפיף! אני מתנחם בעובדה שסיימתי ללמוד במוסד שנקרה בית ספר ביום שישי !!!!!!!!!!!!

Starway

New member
אבל אתה עדיין

רושם כמו ילד בכיתה א´....
שים לב לשגיאת הכתיב.... באהבה אח שלי!!!!!

HelloweeN

New member
אחי, פגעת בי !

אין לי אף פעם שגיאות כתיב, ואם יש אז זה בגלל שאני כותב מהר, ולפעמים האותיות מתבלבלות קצת. אבל דוגרי, אני יודע דקדוק טוב, ושגיאות כתיב אין לי.

זה בסדר...

אני לא בנאדם הכי מובן שיש...היתכן שזה קשור לחוסר השפיות? וגם אני מסיימת ביצפר בסוף השנה...אבל אני בכיתה י´.מסיימת, מעיפים, זה בסך הכל אותו הדבר לא? אה וגם אם יש לך שגיאות כתיב, זה בסדר, לא צריך לדעת לכתוב כדי לעבוד במקדונלדס...חח סתם! אבל באמת לא צריך את זה כדי להיות מתופף בלהקה בעתיד, אם זה מה שאתה בכלל מתכנן... אבל אני לא מזלזלת ביכולות הכתיבה שלך ושל אף אחד אחר חח!

HelloweeN

New member
חחחח

אז זהו, שאין לי שגיאות כתיב. אם יש, זה רק בגלל שאני מקליד מהר, ולפעמים האותיות מתבלבלות בינן לבין עצמן. כדי לעבוד במקדונלד´ס צריך לפחות לדעת לקרוא באנגלית! :) - מנסיון. כל אחד מסיים בדרך אחרת, חלק בדרך טבעית יותרו וחלק בדרך טבעית פחות... ואני רחוק מאוד מהלהיות הסטיגמה המטומטמת של המתופפים הבורים. Have a nice life !

Starway

New member
זה היה באהבה!!!

אני צחקתי.. אני אומנם תלמיד טוב.., אבל אני דיסלקט.. (זה לא קללה!!!) אז בכל מיקרה יש לי קצת שגיאות כתיב!!! נ.ב מישהוא כאן הגביר פיזיקה??

Kodak997

New member
כן אחי!

יש לך נוסחה לחישוב שימור האנרגיה במערכת תופים סגורה?

HelloweeN

New member
אמממ... אמממ..

אם את מגדירה את עצמך כבורה, אז מי אני שאתווכח!

אני חוזרת ואומרת

אני פאקינג לא מפגרת, אני פשוט לא הכי שפויה אני חושבת שציטוט יסביר את הקטע שלי עם ביצפר- "שרת החינוך אני תלמיד נוראי אבל יש לי מוסר ואת זה אי אפשר ללמד"-אביב גפן למרות שבעצם, אין לי מוסר...חח אז תשנו את זה לחוכמת חיים והשקפת עולם פשוט, אני לא מסוגלת לקום כל בוקר וללמוד משהו משעמם...זה בלתי אפשרי בשבילי, אני לא טובה עם מסגרות ואני נוטשת כל דבר שמשעמם אותי בשניה.

למעלה