שאלה:]

lgmtk

New member
שמועות שמועות תמיד יש...

שמעת ממקור רשמי?

LPMCR

New member
נכון

גם ב NRG כתבו כל רגע שואלים פה אם הם מגיעים לארץ אנחנו לא יודעים ~

אממ.. לא שמעתי ממקור רשמי

אבל אחותי אמרה לי שהיא ראתה באינטרנט.. אני מחפשת בסיס לשמועה כבר שבוע.. אבל אני לא מוצאת.. אם הם עושים עכשיו סיבוב הופעות באירופה אז אולי הם גם יגיעו לארץ נכון?

SuperTom

New member
אין שום בסיס כרגע

אנשים אוהבים לפתח אצל מעריצים תקוות שווא ומתחילים שמועות חסר בסיס לפעמים. זה נכון שיש שמועה ושמעתי גם מאנשים שיותר מקורבים ממני לאנשים שקובעים מי יגיע ומי לא, שיש דיבורים על כך, אבל יש מרחק גדול מזה ועד שלינקין יודיעו שהם מגיעים. תמיד יש סיכוי בכל מקרה, הם הודיעו שהם רוצים להגיע למקומות חדשים הפעם. ואם אנחנו כבר ברוח אופטימית אז לגבי תאריכים, הלהקה קבעה תאריכים עד אמצע יוני להופעות באירופה, בלי מקום בין לבין לאיזו הופעה קטנה בבלומפילד. כך שהאפשרויות הן איפשהו בין אמצע יוני כשההופעות באירופה יסתיימו עד סוף יולי כש-Projekt Revolution יתחיל, או מה שנשמע יותר הגיוני, מתישהו באיזור ספטמבר-אוקטובר כאשר PR יסתיים והלהקה תתחיל את סיבוב ההופעות שלה באסיה/אוסטרליה/דרום אפריקה. [/אופטימיות]

SuperTom

New member
אה כן, ו-PR הולך להיות די מעפן השנה

לפחות לפי הדיבורים (הודעה רשמית תהיה רק ב-7 לחודש), הלהקות שיופיעו עם לינקין השנה יהיו: Taking Back Sunday, Placebo, My Chimical Romance ו-HIM (לפחות להקה אחת טובה וחסרת אימואיזם), כך שמדהים זה לא הולך להיות ממש מבחינת הפסטיבל עצמו וה-line-up שמתוכנן. אבל שיתוף פעולה בין צ'סטר ל-ville valo מ-HIM יכול להיות אלוהי :O

LPMCR

New member
LP וMCR ביחד?

או מייד גוד!! יעעעע :O:O:O:O:O: הלוואי שזה יצא באמת! איזה יופי =]=]!!

SuperTom

New member
הכוונה ל-Projekt Revolution?

לינקין אכן יאמצו לחיקם את MCR לסיבוב ההופעות הקרוב, זה סיבוב הופעות בצפון אמריקה בלבד (הרוב ארה"ב וגיחות לקנדה מדי פעם), כל התאריכים והערים יפורסמו רשמית מאוחר יותר היום. מי שאוהב את הסגנון של MCR ודומיהם יהנה אני מניח, אבל לי הסה"כ נשמע די רע, PR היה טוב בשנה הראשונה שלו ב-2002 (אדימה, סייפרס היל ודי ג'יי זי-זריפ) היה מעולה ב-2003 (בליינדסייד, מאדביין, אקסזיביט) והיה די הזוי ב-2004 (אמנם עם קורן וסנופ דוג אבל גם המון להקות הזויות וגרועות אחרות)..והליין-אפ של השנה בכלל און דה פייס, חוץ מ-HIM, במידה והם אכן יהיו שם :)

למעלה