שאלה

miyamoto

New member
רק בתנאי ש....

שלא היו לנפטרת פטריות רגליים, נמק מתקדם בבהונות, וכו'. כמו כן מומלץ לבדוק אם אין ריח רע מהנעליים,ולחטאן עיי רחיצתן בכוהל 95%. תתחדשי.

תלוי בנסיבות מותה

וזה מחזיר אותי לדיון של קריאת שמות על שם מת במשפחה.

סויה 1

New member
תראי...זה תלוי...

היכן רכשה הנפטרת את נעליה,וכמה שילמה תמורתן.אם קנתה את הנעליים ב-שוק הכרמל כיסוי סקאיי,סוליה מגומי,אז לדעתי אפשר לוותר עליהן. אך אם רכשה את נעליה ב-כיכר המדינה בתל אביב.או בחנות יוקרה בניו יורק או רומא או פאריז,אז ברור שבשום אופן אין לוותר עליהן.את מחזיקה ביד נכס. מוכרים את הנעליים לכל המרבה במחיר....ותמורתן אפשר לרכוש דירה קטנה יד-שנייה באיזור טוב במרכז תל-אביב.

דיני ירושות צריך לשאול רב הכי טוב ../images/Emo91.gif

יש דברים של המנוח והמנוחה שלפעמים לא כדאי להשתמש בהם הכי טוב לשאול רב למה יש דיני ירושות מה מותר ומה אסור
יש בשולחן ערוך דינים מפורטים אבל זה יותר מדי בלגן עכשיו להעתיק לפה למה ילך לי כל היום ואני רק עכשיו חזרתי הביתה לחמשוש אז ככה שהכי טוב ללכת לשאול בעצת הרב
יש באמת דברים מאדם שמת ממחלה קשה שצריך לזרוק או ל
אותם ככה שלא ידבקו עוד אנשים חס וחלילה
אפשר ל
לרב ולשאול אותו אם לא נעים ללכת אצלו בבית או לשאול אותו בבית הכנסת יש בספר טלפונים מלא מספרים של רבנים בטח לא בעיה לברר אצל אחד מהם על הנעליים

ואם לפני מותה

נתנה לי , גם בגדים וגם נעליים,וכל מיני מוצרי חשמל שלא רצתה, ועכשיו בעלה אמר לי לקחת את מה שהיא השאירה, האם זה נשמע אחרת?

אם בעלה אמר אז סימן שזה בסדר

אבל מה שאת לא בטוחה תתיעצי עם רב זה הכי בטוח

סויה 1

New member
אה...זה משהו אחר...

את מכירה את בעלה היטב
... את האמת....יש מצב ש...
אני לא הייתי לוקחת... עין רעה את יודעת...רוחה של הנפטרת
...יש להזהר בדברים האלה...

זה לא פייר

בקשתי תשובה רצינית, ואתם צוחקים ומסטלבטים, באמת רציתי לדעת אם מותר לנעול נעלים של נפטר? שבת שלום

סויה 1

New member
מסתלבטים ../images/Emo35.gif אנחנו ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

עבדנו קשה כדי למצוא עבורך תשובות רציניות וענייניות. וזו התגובה שלך? נעלבנו
. אבל מכיוון שאנשים טובים אנחנו נסלח לך ונשלח לך
ותני חיוך...את רוצה ללבוש את הנעליים של הנפטרת...למה לא? מה כבר יקרה לך..אבל זאת אחריותך... באהבה לך ולבעלה של הנפטרת...מכל צוות העונים בפורום.

בי הספיקו לפגוע שוב ../images/Emo10.gif

אני חושש שהפורום הזה תכליתו לרדת לחיי הכותבים המזדמנים אליו בטעות. את לא צריכה להתנצל. שבוע טוב לך.

מספיק יהיה בסדר ../images/Emo70.gif תפסיק להפגע ../images/Emo92.gif

וגם לגברת דרך המשי את מוזמנת להשאר פה בפורום
את תראי איזה אנשים סבבה יש פה אחד אחד וגם הבחורות 10 אל תפגעי סתם תשארי ותראי איזה צחוקים וקטעים רצים פה לפעמים אצלנו החברה איכותיים אחד אחד לא כמו בפורומים האחרים
שבוע טוב

למעלה