שאלה

spoon3

New member
שאלה

לחבר שלי יש יום הולדת בקרוב וחשבתי על לקנות לו מגבת גדולה ומגבת לפנים ואפטר שייב (כמובן שהכל יהיה מחברות טובות) מה דעתכם על זה ?

frolic

New member
לדעתי?

זה סבבה והכל.. אבל את צריכה להוסיף לו משהו יותר אישי.. לרקום על המגבת "עוטפת אותך באהבה" - היה כתוב את זה למטה וזה ממש יפה, אהבתי.. בכל אופן, יש לך פורום ימי הולדת.. וגם למטה יש רעיונות די יפים.. מזל טוב =))

לאו דווקא מסכימה איתך

לא כל אחד אוהב קיטצ'. החבר יכול להעריך הרבה יותר משהו שהוא יכול להשתמש בו כל הזמן, ולא רק עם החברה. ואני אסביר. אני בטוחה שיש בנים שיביך אותם שאמא שלהם תכבס מגבת שכתוב עליה אוהבת אותך באהבה, או תחתונים שכתוב עליהם עמוד דום. לדעתי, זאת מתנה מעולה,

McBlack

New member
../images/Emo45.gif מסכימה++, אתן קצת נסחפות פה עם הקיטש ../images/Emo4.gif

שוכחות שלא כולם אוהבים את זה, ולא רק זה - שדברים כאלה יכולים להביך אותם אם הם בנוכחות אנשים אחרים (מילא האימא, אם יש לך קשר טוב איתה אז היא תחשוב שאת פשושה
אבל עם חברים וחברה' בצבא זה כבר אחרת).
ושוב מסכימה, המתנה נשמעת סבבה כמו שהיא
אבל אם בכל זאת תרצי לרקום עליה משהו, את תמיד יכולה לרקום את השם שלו... אם את חושבת שזה נשי מדיי זה יהיה מובן, לאחותי ולי יש כאלה

זה ממש יפה

אני קניתי לחבר גם מגבת כחלק ממתנה. רקמתי עליה את השם שלו.. כי לדעתי זה הופך את זה לאישי יותר.. אבל זה יפה גם בלי

devilz

New member
../images/Emo45.gif נשמע מעולה

חבר שלי יותר קיטשי ממני
אצלי זה לא היה עובר... אבל אם חבר שלך לא מלך הקיטש זה נשמע רעיון מעולה... או אולי שעון.... זה יעיל לצבא וכאלה....

Jeanne D Arc

New member
רק לא שעון

אני מאלו שמאמינים באמונות תפלות ושעון מעיד על התרחקות >< אל תתנו אף פעם למישהו שעון במתנה אלא אם אתם כל כך רוצים להתרחק מהבן אדם

נו באמת...

שעון זו אחת המתנות השכיחות. נתתי לחבר שלי ליום הולדת הקודם, עברה יותר משנה וטפו טפו טפו הכל בסדר.

לילי123456

New member
ממ לא מאמינה בזה...

גם אני קניתי לו שעון לגיוס עברו חמישה חודשים מאז ושום דבר לא קרה [טפוטפוטפו בלי עין הרע, כן?]

spoon3

New member
יש אולי עוד משהו שאפשר להוסיף למתנה?

או שזה מספיק? שעון יש לו, אז ככה שלא מתאים חחח

devilz

New member
אהמ.. אולי משו אישי.. כמו דיסק עם אוסף שירים

שאת/הוא/אתם אוהבים... או משו כזה.. אבל זה כבר די קיטשי

spoon3

New member
מממ לא נראה לי שאני רוצה להוסיף דיסק

אישית לפחות לא הייתי רוצה לקבל דיסק עם שירים שאנחנו אוהבים לא יודעת... חחחח

B o o o o M

New member
שמעי

אולי תכיני לו איזה ארוחה עם האוכל שהוא הכי אוהב, שבסופה הוא יקבל את המתנה שלך (וקינוח... לבחירתך
) את תמיד יכולה להביא לו איזה חבילת שוקולד משובח, או אם את לגמרי נגד קיטש תקני לו איזה בגד שהיית רוצה לראות אותו בו

Lost Lullaby

New member
את צוחקת איתי?

הייתי קונה לחבר שעון [למרות שיש לו אחד] רק בשביל שילמד להגיע בזמן! [ולא, 'אני מתקלח ויוצא' לא אומר שהוא פה אחרי שלוש שעות
]

B o o o o M

New member
../images/Emo6.gif

ישר שאמרת תקטע שהוא מאחר ושאין לו שעון הבנתי

Krishi

New member
טוב זהו../images/Emo70.gif יש גבול../images/Emo70.gif

כמה אפשר להשתלח בי כמה?!?! אני בתפקיד יוקרתי בצבא (פקח טיסה) אני מפקח על מטוסים.. שזה המון אחריות!!! אני עשיתי את שלי במלחמה! אני חטפתי על הראש קטיושות! אני לא ישנתי לילות וימים! אני התראתי לישובי האזור ברגע שהיה חשש לקטיושות! אני ראיתי מסוקים מתנגשים ואפילו עזרתי מעט לצוותי ההצלה! אני ראיתי הרים נשרפים כליל! אני השתתפתי בהרבה אימונים של חיל האויר בצפון! אז מה אם אני עושה שבוע/שבוע רק משמרות לילה ויש לי בבסיס פלייסטיישן 2, טלויזיה עם YES, אינטרנט אזרחי, מפקד שאני בקושי רואה, פטור מלהסתפר, פטור מלהתגלח, ו-90% מהזמן אני לא עושה שם כלום?!?! אז מה?!?!?!? קצת כבוד!!! קצת!!!!

למעלה