שאלה

coolel

New member
שאלה

בניתי טריוויה אבל הטריוויה מתייחסת רק לבעיל שמות באנגלית למה?

מממ

תחשוב קצת, איך אפשר לדעת מה לא טוב בסקריפט שלא רואים? מה אנחנו רואי נסתרות?

coolel

New member
תשובה

משהו לא טוב אין שם אולי חסר משהו אבל אין משהו לא טוב זה פועל כאשר מישהו כותב את התשובה הנכונה אבל הוא לא מתייחס למישהו שהשם שלו בעברית, מה לעשות?

Sandro

New member
אני חושב שאני יודע מה הבעייה

שיש למישהו שם בעברית זה לא רושם, או פשוט עושה חירבושים?

coolel

New member
הוא פשוט לא עושה כלום

כאילו הוא לא אמר את זה...

havlaz

New member
תראה לנו את הקוד של הסקריפט

בקטע שהוא אמור להציג שמות, ומציג רק את האנגלית

coolel

New member
זו השורה

on *:TEXT:%answer:#^Room:{​
זו השורה שכאשר מישהו כותב את התשובה הנכונה....

havlaz

New member
אתה לא מביא מספיק פרטים

מה עם הקטע של התצוגה? שלפיו קבעת שהוא לא מקבל את הניק העברי? ולא ציינת את הדבר הכי חשוב באיזה סוג מדובר? ניק עברי, שאתה רואה במירק למשל "פרה" או עברית של נטפאן?

coolel

New member
זה לא חשוב

זה לא רק שהוא לא מוסיף לו ניקוד הוא בכלל לא נכנס לפונקציה הזאת הוא אמור לבצע אותה במקרה שמישהו אומר את התשובה הנכונה והוא כאילו הוא לא הכניס את התשובה הנכונה. הבעיה היא בשורה הזאת כי הוא כאילו מדלג על זה כאילו הוא לא אמר את זה וזה לגבי גם נטפאן וגם עברית רגילה

coolel

New member
בעצם

לא איכפת לי אם זה יקלוט מעברית רגילה חשוב רק נאטפן וזה מעביר אותי לבעיה הבאה... שהיא בנאטפן הוא כותב את הניק בהודעה עצמה כך שהמשתמשים לא יכתבו הודעה שהיא תהיה התשובה אלא ההודעה תהיה לדוגמא: מישהו:תשובה ואז הסקריפט צריך לדעת לקבל רק את החלק של התשובה איך עושים את זה?

havlaz

New member
אוקי..

במקום שהמשתנה יכיל את התשובה cow למשל תשימי
* cow​
ואז שאתה עובד עם עוד קטעים בטקסט תתחיל מ$2- ובכלל, $nick יחזיר לך את הניק שעשה את הפעולה, לא משנה אם זה נטפאן או עברית. יכול להיות שלא עבד לך כי זה היה נטפאן, ובגלל שהודעה של נטפאן נראית כך (אם אני זוכר נכון)
nick: text​
אז הוא לא קיבל את הטקסט, כי היה באותה שורה גם הניק לכן תכניס כוכבית..

coolel

New member
ניסיתי ולא הולך

אני אצרף את הקבצים REMOTE ALIASES scores.ini - מכיל את הניקוד של השחקנים ****תשנו את הסיומת של הקובץ ל ZIP****

havlaz

New member
הremote.ini

הוא בעצם וירבאל.. תעלה את הקובץ הנכון (אפשר פשוט להעתיק לפה) ותעבוד עם קבצי MRC לא INI

למעלה