אבל דראקו הוא פוץ נפוח שבטח אמר את זה רק בשביל שהוא ישמע מאגניב.
G Gummy Bears New member 30/4/07 #9 ג'קר דווקא הזכירה בכמה מקומות על כשפים שנחשבים לחלק מאומנויות האופל. קללות שמצמיחות עוד ידיים או כורתות ידיים שכבר יש, למשל.
ג'קר דווקא הזכירה בכמה מקומות על כשפים שנחשבים לחלק מאומנויות האופל. קללות שמצמיחות עוד ידיים או כורתות ידיים שכבר יש, למשל.
N noosh New member 1/5/07 #22 זה יכול מאוד להיות, אבל זה לא הדבר היחיד שאפל. כלומר, ברור שקיימים כשפים אפלים, אבל גם כשפים שהם לא אפלים יכולים להיות אפלים בשימוש המסויים. נראה לי שזה מה שהוא ניסה להגיד
זה יכול מאוד להיות, אבל זה לא הדבר היחיד שאפל. כלומר, ברור שקיימים כשפים אפלים, אבל גם כשפים שהם לא אפלים יכולים להיות אפלים בשימוש המסויים. נראה לי שזה מה שהוא ניסה להגיד
D Dave2D2 New member 30/4/07 #7 אממ... הכל נראה לי לומדים בדיוק כמו בהוגוורטס רק שזה לילדים מאזורים אחרים.
ר רונילי92 New member 1/5/07 #16 ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif בגלל שאני בציון זוועה אני אענה לך.. (ח.. סתם )) נראה לי לומדים שם.. אםםם.... מה אני בדורמשטרנג..????? לא'דעת.. ו.. אממ.. שרשר את זה לשאלות קטנות ונצלשים..
../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif בגלל שאני בציון זוועה אני אענה לך.. (ח.. סתם )) נראה לי לומדים שם.. אםםם.... מה אני בדורמשטרנג..????? לא'דעת.. ו.. אממ.. שרשר את זה לשאלות קטנות ונצלשים..