שאלה

בראונית

New member
שאלה

חברים יש לי שאלה חשובה: יש ברשותי מכשיר של סלקום (אריקסון) שפשוט שבק חיים בלי הודעה מוקדמת. אי אפשר להתקשר ממנו או אליו. בקיצור - אין לו שימוש. הוא אף פעם לא נפל או התרטב ובאמת נשמר אצלי טוב. קניתי אותו (בתשלומים של 36) לפני קצת יותר משנה, ואני חושבת שזאת ממש חוצפה שמכשיר חדש יחסית מתקלקל לגמרי. אין לי ביטוח והבנתי שתקלה כזאת מצריכה החלפה של המכשיר (מחברה שלי שגם התקלקל לה ככה) וזה יעלה בשירות תיקונים של סלקום כמה מאות שקלים. יש לכם עצות?? תודה לכולם

אלכס נ

New member
כן.

לשים אותו במגירה עד סוף ההתחייבות, אחר כך להחזיר אותו לרשת כלשהיא ולקבל זיכוי (של עד 360 ש"ח, נכון להיום) מה שלא תעשי, תצטרכי לקנות מכשיר חדש במחיר המלא - הדבר הלא מומלץ ביותר. ולכן כדאי לעזוב אותו. (כן, אני יודע, בטח הוצאת עליו ממיטב כספך)

בראונית

New member
עוד שאלה

לקבל זיכוי? אבל המכשיר לא עובד!!! זה אומר שחברות אחרות כמו אורנג´ ופלאפון יקבלו מכשיר שלא עובד בתמורה לזיכוי בקניית מכשיר שלהם?

wiz

New member
גם ככה הן זורקות את המכשירים...

שולחים אותם לגריסה...
את עדיין נמצאת בהתחייבות לסלקום ? wiz

wiz

New member
מממ....

את מרוצה מסלקום? רוב השיחות שלך הן למנויים של סלקום? אם כן, אז אולי כדאי לנסות ולהעביר את הקו למכשיר אחר... אני חושב שתיאלצי להמשיך לשלם עבור האריקסון, אבל בגלל שזה יהיה מעין "שדרוג" מספר הטלפון לא ישתנה, וכן שאר השירותים שהיית מקבלת (שיחה מזוהה, תא קולי, כל מה שקיבלת ב"חבילה"
). כדאי שתפני לסלקום ותבדקי מהן האפשרויות העומדות לפנייך. אם את לא מרוצה מסלקום, והרשת לא כדאית עבורך, אז באמת כדאי לך לשקול מעבר לרשת אחרת (לפי בחירתך). אם את נמצאת לפני גיוס, אז יש המון מסלולים לחיילים שיכולים להתאים לך. בקשר להתחייבות - תאלצי להמשיך ולשלם בגין המכשיר והתשלום החודשי, אבל זה לא ימנע ממך לעבור לרשת אחרת. מצטער על המכשיר (וההתחיבות), אבל תאונות קורות לכולם... העיקר שתהיי מרוצה בסוף
wiz

1אריאלה

New member
פשוט מאד

גשי למרכז שרות הקרוב למקום מגורייך (לא משווק!) ויםרשו לך את כל האופציות העומדות לרשותך.

Big N

New member
שווה לבדוק כמה יעלה תיקון

יכול להיות שזו בעיה פשוטה 100 200 ש"ח וזהוא. מקסימום ביזבזת זמן בתור במרכז השרות אם זה יותר ובא לך לנסות משהוא אחר.

אלכס נ

New member
בהחלט כן

כפי שהבנתי, המכשיר נזרק לפח. ההחזרה היא רק כדי למשוך את הלקוח להצטרף לרשת. בכל מקרה מה שמקבלים זה לא כסף במזומן, אלא זמן אויר, ומה זה 30 דקות זמן אויר(לדוג´) לרשת? זה לא עולה לה כלום. אבל הם ירויחו הרבה יותר על השיחות הנכנסות ועל השיחות שלך לאחר ה 30 דקות. אבל המלצתי היא, לא להפר התחייבות. זה מאוד לא יעיל מבחינה כספית. תקני משהו בינתיים, עד שההתחיבות תגמר, זה ימאס עליך, ואז תחזירי את הקודם (השבור).

בראונית

New member
עוד שאלה

אני ממש לא מבינה בזה...... לקנות משהו מכשיר חדש מסלקום ואחרי שתגמר ההתחייבות להחזיר את המקולקל? למה??

אלכס נ

New member
כי גם ככה צריך (או עדיך) לשלם על

מכשיר חדש ולא על תיקון (לפי המילים שלך). אז עדיף כבר לקנות חדש, ולנצל את הישן, לא לזרוק אותו, אלא לקבל זיכויים והטבות עליו.

idan3k

New member
ירוויחו על שיחות נכנסות???

לא משלמים על שיחות נכנסות לא באורנג´ ולא בפלאפון לא יודע מה בשאר

m e i r

New member
בטח שירוויחו על שיחות נכנסות

כשמישהו מתקשר אליך מרשת אחרת הוא משלם לרשת שלך 58.5 אג´ לדקה.

gadol

New member
גשי למרכז שרות

יכול להיות שהבעיה היא מאוד קטנה(מגעי סוללה לקויים) או שהסוללה שלך לא תקינה בכל אופן גשי למרכז שרות יכול להיות שיסכימו לחבר אותך לשירות של ביטוח או אחריות ואולי עדיף לך לשדרג את הטלפון לטלפון מתקדם יותר וזה גם יוזיל לך את העליות (כמעט כל המסלולים היום ללא דמי מנוי....) לכן מחר בבוקר תגשי למרכז השרות הקרוב אלייך ואני בטוח שסלקום כחברה ידאגו לתת לך את השרות הטוב ביותר....

בראונית

New member
מצטערת על כל השאלות

אבל לשדרג אותו? אני צריכה לשלם עוד שנה וחצי על המכשיר הישן (על המכשיר בלבד, זה מסלול בלי דמי מנוי). אז נראה לכם שבמקרה שעלות התיקון תהיה גבוהה כדאי פשוט לשלם את יתרת התשלום על המכשיר בבת אחת ופשוט לעבור למכשיר אחר?

למעלה