שאלה

שאלה

היי פרידה מה שלומך? זה חגי 3 10 76 אני מאוד מודה לך על הייעוץ שאת נותנת מיקרב לב כאחד שעבר הרבה בחיים מאוד מודה לך על העזרה שאת מגישה לאנשים רציתי לדעת מה יקרה איתי ועים חברי אבי וירון האים כדאי לנתק קשר איתם או לא? וכמו כן נורא מפחיד אותי העתיד מאיך אני אתפרנס ואקים מישפחה ראוי לציין שאני בלית ברירה בצבא ונורא רוצה להיתפתח עים עסק מישלי ומיקווה שזה יתגשם ולגבי ליאת אני יוצא עים בנות ומכיר הבעיה היא היא לא יוצאת לי מראש מישום מה למרות שאני בטוח שאים אתחתן איתה רוב הסיכוים יהיו שהיא תזלזל בי האים היא תיתחתן השנה והיא מאושרת ? מישום מה אני רוצה להיות ידיד טוב שלה עד שהיא תיתחתן אים בכלל למרות שלא ניראה שהיא תעריך זאת מין תחושה כזאת תודה לך על הכול פרידה זה טוב שעברתי שיעור בחיים תודה מיקרב לב

F r i d a

New member
היי חגי

אני מרגישה בסדר. כבר ציינתי שאתה נמצא בתהליך חשוב בחיים. חלק מהתהליך הוא סביב הצורך לעשות סדר ולהתנתק ממה שלא מתאים לך. אם אתה מרגיש שהחברים האלו לא תורמים לך או מעכבים אותך אז תנתק את הקשר. קח את הזמן שלך ואל תמהר כי החלטות יותר ברורות תהיינה בעתיד ואז גם תוכל להחליט ביחס להתקדמות והתפתחות מקצועית. בקשר לליאורה - אין לי מושג אם היא תתחתן השנה אבל מבחינתך, כמו שתיארתי, תהליך של התנתקות כי היא באמת מפריעה להתקדמות שלך ואתה צריך להבין שזה נגמר.

למעלה