שאלה

שאלה

יש אולי איזה צמח מרפא שמרפא את הנפש שעוזר לבנאדם להיות רגוע אבל צמח שבאמת עוזר?

0 אור 0

New member
מליסה

שמן מליסה הוא השמן שבהרחה עוזר להשיג רגיעה בלי להרדים, לכן הוא גם טוב לריכוז והרגעה לפני מבחנים.
אבל כמובן ששום שמןושום צמח לא מהווה תחליף לשינוי אורח החשיבה ואורח החיים,
אין ספק שסוף שבוע על חוף היום שווה לפחות חצי קילו מליסה

יש כמה וכמה צמחי מרפא מרגיעים

אבל כדי לקבל פורמולה שתתאים לך, כדאי לעבור ראיון אצל הרבליסט או נטורופט, על מנת שירכיב לך את מה שמתאים לך, בנוסף גם שינוי חשיבה, אורח חיים ושינוי תזונתי יעשו עבודה נפלאה בהרגעת הנפש.

רוצה לפרט באיזו בעיה בדיוק מדובר שנוכל יותר להתכוונן?
הרגעה מכוון של עצבנות / דיכאון/ חרדה...
איזה סוג של הרגעה את/ה מחפש/ת?

מחזקת את תמימה

אכן ישנו מבחר לא קטן של צמחים הפועלים למטרת הרגעה אך הצמחים עובדים על מנגנונים שונים ולכן מאד חשוב לעבור אבחון על מנת לדעת מה הסיבה, והיופי בהרכבת פורמולה ספציפית מצמחים הוא, שניתן לשלב מספר צמחים ובכך לטפל בכמה רבדים במקביל. ממליצה בחום. חג עצמאות שמח
הילה

אני לא

אני לא יודע בדיוק עם זה דיכאון אבל זה גורם לי לדיכאון עברתי איזה תראומה בחיים הפסקתי ללמוד אז נסגרתתי במחשב.... להרבה זמן אז ירד לי הביתחון בכלל ונוצר לי מיזה גמגום בגלל שהתחלתי לחשוב הרבה על הדיבור אז נוצר לי דיבור לא הכי טוב אז רק בגלל זה יש לי עצב למה לפני התראומה הייתי באנדם הכי שמח בעוולם זה לא שאני בנאדם מגמגם או משהו פשוט זה בגלל מחשבות וזה גורם לי להיות שקט מאוד אז אמרתי אולי יש משהו שיוריד לי תמחשבות ויעשה אותי יותר רגוע זה יוכל לעזור לי הרבההה ואז בעית הגמגום יוכל לרדת לי אז אמרתי אולי יש איזה צמח שמוריד מחשבות ועושה תגוף יותר רגוע הבידקות האלו עלות כסף ??? למה המצב לא משהו בכללל

שפיץ היקר

יש כמה דרכים לקבל טיפול ברפואה המשלימה ללא תשלום או בתשלום מופחת מאוד, הדרך הטובה ביותר היא לפנות לאחת מהמכללות באזור מגורייך ולנדב את עצמך כתיק מטופלים לסטאז' של הסטודנטים. זו דרך מצויינת לעבור סדרה של טיפולים ברמה מקצועית טובה מאוד עם ליווי צמוד של המרצה והנחיה שלו לסטודנט, כך שניכם מרויחים- אתה "תורם את גופך למדע" והוא לומד דרכך... אתה נעזר בו והוא נעזר בך... אם עברת טראומה לפי דברייך, חשוב מאוד שתעבור טיפול ולא תיתן לטראומה הזו לשקוע בגוף שלך ולשבש לך את המשך חייך. קיימים גם שמנים, גם צמחי מרפא וגם פרחי באך שמשקיטים את הראש והמחשבה אך חשוב גם ליווי של מטפל, שיעזור לך לעשות סדר בבלאגן. מגע כגון עיסוי או שיאצו או רפלקסולוגיה יכולים לעשות פלאים בהשקטת המחשבות ובמיוחד בשילוב של שמנים ארומאטיים. הדרך הכי טובה לדעתי, היא להצטרף לסטאז' של לימודי נטורופתיה, שם משלבים את כל מה שכתבתי- מגע, תזונה, צמחי מרפא, ארומתרפיה, מודעות ובאך... או לפנות באופן פרטי לנטורופט או מטפל אחר שמשלב כמה דרכי טיפול, אבל זה עלול לעלות לך יותר מבחינה כלכלית... בכל מקרה, אל תוותר לעצמך ופנה לטיפול בהקדם, חבל שסתם תסבול, אפשר לעזור לך! הרבה בריאות והצלחה, תמי- נטורופטית

למעלה