שאלה

noname20041

New member
שאלה

מתי צפוי לצאת האלבום החדש של מומי לוי? אם בכלל יש תאריך כלשהו... והמלצות שלכם לזמרי/זמרות סול בארץ (בעיקר בארץ) ובחו"ל יתקבלו בשמחה תודה וערב טוב (-:

סתם ככה

אתמול הקשבתי לכמה שירים של דני רובס ושמתי לב כמה נשמה יש בשירה שלו. כדאי לחזור אחורה ולבדוק את החומרים של הבחור המוכשר הזה. לגבי חו"ל? Raphael Saadiq הוא היחיד שמצליח לגרום למוסיקה הזאת להישמע טוב בימים אלה - לפחות בשבילי. יש לו יצירת מופת בשם Instant Vintage (נראה לי מ-2002 - אל תתפוס אותי במילה) שפשוט חובה להכיר. גם ההחתמה של ביג בוי מאאוטקאסט - בחור בשם SCAR - נשמע כמו מישהו שיעשה הרבה רעש בעתיד, בינתיים יש לו 2 קטעים מצויינים באוסף של ביג בוי Got Purp 2.

DJ$upreme

New member
מה רצית, תימני.

רובס יוצר מדהים ומרגש. וגם אחד האנשים המצחיקים.

tomoshe

New member
בדרך אל האושר

האלבום ששמעתי אולי הכי הרבה פעמים בחיים. כל פעם מרגש ומעניין מחדש, ממש כמו "הנסיכה הקסומה" או שרשורי לילה של בובספוג וסופרים.

Pootie Tang

New member
אם כבר החתמות של ביג בוי,

את ז'נל מוניי... גנבה את ההצגה באלבום של אאוטקאסט בשני השירים הכי מעניינים באלבום (בערך)

DJ$upreme

New member
הסינגל החדש של מומי לוי יוצא בשבוע הבא

ושמו בישראל "לא ולנטינו". חוץ מזה, ממש בקרוב תוכלו לשמוע את מומי, מארח את אילה אינגדשט, בחידוש לשיר המקסים "נוצה ברוח" (יעקב גלעד/רמי קלינשטיין), במסגרת פרויקט של YNET ליום הזכרון לחללי צהל. השיר הקולט אתמול ומעין קליפליפון צולם היום, זה יעלה ב-YNET בעמוד הראשי בראשון-שני. יש לצפות אולי לפריוויו בעסק שחור (עוד לא שוחחתי עם לירון...) האלבום של מומי ששם עוד אין לו (רעיון? מישהו? קאפויה?) יצא בתחילת הקיץ פחות או יותר עם הסינגל השלישי מתוך האלבום.

tomoshe

New member
שמות לאלבום של מומי (קאפויה תתאפק) :

"ביט-רגש" "נושם בקצב" "ארבעה רבעים" "צלילי חום" "צועק בשקט"

kapoya

New member
"לא ונלנטינו"?

ברור שלא!!! פרימדונה! המלצות שלי לשם הדיסק: "המשקוף שאחזתי" , "השוקו השחור", "גברא זה שם" ממליץ לו גם לעשות גרסה עברית ללהיט ההיסטרי WAT WAT IN THE BUTT

העיקר שחזרת../images/Emo23.gif

התגעגעתי

למעלה