שאלה

borispol

New member
שאלה

מה ההבדל בין Microsoft Flight Simulator 2004 ל- Microsoft Flight Simulator x ומה יותר שווה? תודה כפיר

ובכן ...

מבחינה טכנית , אין כל הבדל בין הגרסאות . אפילו אפשר לומר שלעת עתה יש יתרון קל ל FS2004 עקב התאימות שלו לכל מיני תוספות אשר לוקחות אותך צעד קדימה מבחינת ריאליזם (מטוסים עם מערכות מציאותיות , שטחים אשר תואמים למציאות ונותנים לך חווית התנסות) . מבחינה גרפית , FSX . אמנם בעזרת כרטיס מסך מצויין אתה גם תראה את FS2004 בצורה נעימה מאוד - FSX לוקח את זה לשלב הבא . מה שכן - אתה תצטרך חתיכת מחשב על מנת להריץ זאת .

master drums

New member
גם מחשב ב-3000-4000 יעשה את העבודה

ב-FSX.לא צריך להגזים עם שני כרטיסי מסך ולא צריך 10,000 ש"ח בשביל מחשב..

לא דיברתי על מחירים ...

פשוט דיברתי על מחשב חזק . אם כבר הלכת בדרך הזו , המחירים של המחשבים היום ברצפה . לפני שבועיים קנינו לאישתי מחשב שהוא חיה די רעה במחיר מאוד זול (3.4 ליבה כפולה , שני ג'יגה זיכרון DDR2 , כרטיס מסך FX7200 עם 512 זכרון ייעודי , הארד דיסק של 160 ג'יגה SATA 2) , כל זה במחיר של 3 וחצי אלף . כמובן ש"אימצתי" אותו לסימולטור שלי
את FSX לא ניסיתי להריץ עליו אך אני מתאר לעצמי שהוא ירוץ בצורה יפה מאוד ...

master drums

New member
אני מתכנן על המחשב הבא:

E6600 מעבד INTEL 965 לוח אם 1 GB זיכרון 250 GB דיסק קשיח 7600 GT כרטיס מסך עכשיו אני רק מחכה שהבגרויות יגמרו ויתפנה לי מקום לסימולטור,לפני חודשיים מחקתי אותו ועוד לא החזרתי איזה שיא XD אגב קראתי שעומדים לצאת מעבדים עם 4 ליבות ככה ש-2 הליבות יהיו זולים יותר מעכשיו אז עד החופש הגדול אני בטוח שיורידו מחירים. גם בטח עד אז יוציאו עוד כרטיסי מסך תומכי DX10..

berdim99

New member
לך ישר על 2GB

אבישי - אם אתה הולך על FSX - על תתפשר על פחות מ 2GB זכרון - בניגוד לFS9 שלא מנצל (לפחות אצלי) יותר מ 1GB, FSX כן מנצל את זה.

master drums

New member
בגלל זה יש את המעבד החזק הזה

E6600 הוא מאוד חזק היום,2 GB מאוד יקר היום אבל נראה מה יהיה עוד חודשיים 3 אם בכלל יצא לי לקנות

S o l l y

New member
בלי 2 GB אין מה לדבר בכלל...

וזה בולשיט שמחשב ב3000-4000 יחזיק FSX... אם אתה רוצה שכל דבר יטען 5 דקות לפחות תשים 1 GB, אני קניתי מחשב בעשרת אלפים שקלים והזמן טעינה ענק, שלא נדבר על מה קורה שמוסיפים סינרים ומטוסים, הפריימים בתחת.... ככה שעל מחשב ב4000 אין בכלל מה לדבר, ולדעתי בכלל עד שלא יצאו כרטיסי DX10 נורמליים אין בכלל מה לדבר על FSX, ומי שיעשה את זה עד אז עם DX9 חבל על הזמן...

למעלה