שאלה...

neti 20

New member
שאלה...

שלום לכולם, אני אשמח לדעת איך ניתן להגיע להיות דיילת קרקע באל על ולמי פונים? תודה לכולם...

neti 20

New member
ושאלה נוספת ../images/Emo41.gif

אוקיי.. תודה רבה....
כבר בדקתי באתר וכנראה שאין צורך כרגע... יש למישהו מושג מתי בערך יהיה צריך? כלומר מה התדירות שפותחים קורסים?

malder

New member
נכון להיום קשה לדעת...

כבר דיי הרבה זמן שלא פתחו קורס וזה בגלל המצב הכלכלי הקשה אליו נקלעה החברה.

נקודה למחשבה

עשרות שנים אל על היתה חברה ממשלתית והיה נראה כאילו זה חגיגה שם. מיליון עובדים, משכורות עתק, לא טסים בשבת, אוכל כשר, אין צימצומים אין עיצומים. יום אחד החברה עוברת לידיים פרטיות ופתאום רואים שזה לא כל כך משתלם כל העסק הזה. טסים בשבת - כי מתחייבים ללקוחות וזה הכל כסףףףףף. אז אתם מתחילים להבין כמה כסף המדינה זרקה על החברה הזאת כל השנים כשזה בכלל לא היה כלכלי - ולאף אחד לא היה אכפת כי זה יצא מכספי משלמי המיסים. אז... היה נכון להפריט? תחשבו על התשובה ואז תעברו לפיסקה הבאה. תחשבו על בודקי הבטחון. אם נעבור יום אחד לידיים פרטיות לא נראה 80-90-170 איש במשמרת סופר. יהיו איזה 30 איש שיעבדו כמו חמורים ובשעה 6 בבוקר המועדון יראה להם כמו זכרון רחוק מאוד. כל משרות ה"יש לי משרד ואני לא עושה כלום כל היום" יתפנו ותיגמר החגיגה, לא עוד תלושים בשווי 500 שקל מסובסדים ועולים 24 ש"ח בחודש, לא עוד תלושי חג בשווי 400-1000 ש"ח, כרטיס אחרי שנתיים, אחרי שש, מענקי לילות, בקרים ומשמרות עמוסות. הכל ייגמר. אז מה אתם אומרים? יאללה הפרטה?

לינור11

New member
תשובה ל-neti 20

היי, המיונים לדיילת קרקע באל-על היו כבר בתחילת החודש, הם לא התקשרו לכול המועמדות. אני בעצמי הגשתי מועמדות בינואר ובסוף לא התקשרו אלי, אני לא יודעת למה. כך שבאל-על כרגע לא מחפשים יותר דיילות קרקע, אולי רק בשנה הבאה או בפעם הבאה שיהיו יום מיונים אולי תנסי. בנתיים את יכולה לנסות בלאופר תעופה בע"מ לפי מה שראיתי שם הם עדיין לא פתחו את הקורס, הם עדיין מחפשים מועמדים. בהצלחה בחיפוש. לינור

neti 20

New member
אז כנראה שאני אצטרך להמתין...

חשבתי על לאופר, אבל המליצו לי שלא לעבוד שם... בכל מקרה תודה על התשובה האדיבה : )

שאלה לנתי

אני מבינה שאת רוצה להיות דיילת קרקע ושהמליצו לך לא ללכת ללאופר תעופה אפשר לשאול למה?

neti 20

New member
אמרו לי שהתנאים לא ממש טובים

כמו שכתבו למעלה, אבל אין לי מידע ממקור ראשון... אז אולי שווה לנסות...

טיפ_טיפ

New member
יש עוד חברות...

בהן אפשר לעבוד כדיילת קרקע QAS GHI ארקיע ישראייר (כתובת למטה) המלצה שלי להכנס ללוחות באתרים הגדולים (NRG,YNET,לוח העיר) ולבצע חיפוש לגבי התפקידים שאת מחפשת

למעלה