שאלה...

lee37

New member
שאלה...

קראתי בביוגרפיה של ג'וני שיש לו להקה.. איפה אני יכולה למצוא מידע עליה...ועל שירים..?(של הלהקה..:))

anush91

New member
הייתה לו להקה...

בצעירותו(לא שעכשיו הוא זקן, אבל הכוונה לגיל 16-17). לא נראה לי שהיא התפרסמה מאוד ככה שאין לי מושג איפה ניתן למצוא שירים שלהם.

LIRONSH100

New member
פרטים על הלהקה שלו..

אז ככה לא לפני הרבה זמן (קצת לפני שלילי רוז חלתה) הוא הופיע עם הלהקה שלו כגיטריסט!! שם הלהקה שהיתה לו קראו לה דה קידס (אין לי כוח להפוך לכתב באנגלית אז תבינו לבד...)

LizStar

New member
הימים אלה יש לו להקה בשם-P

עכשיו יש לו להקה בשם הפשוט 'P',הם הוציאו דיסק במהדורה מוגבר ברחבי ארה"ב.. נראלי שהיום הוא כבר לא נמכר...לפני מה שידוע לי הוא מופיע רק עם P וזאת הלהקה היחידה שבה הוא מנגן

moofi

New member
הייתה לו עוד להקה יותר מצליחה מ"דה קידס"...

חח אני יודעת על זה כי לא מזמן הייתה לי עבודה באנגלית לעשות ביוגרפיה על מפורסם, אז בחרתי בג'וני. בכל אופן ללהקה היותר מצליחה מ"דה קידס" קראו "רוק סיטי אנג'לס" (Rock City Angels)... הם הוציאו כמה דיסקים ואחרי כמה זמן הם התפרקו. תחפשי עליהם באינטרנט אולי תמצאי שירים שלהם. מקווה שעזרתי איכשהו

yarden sparrow

New member
גם אני עושה עבודת ביוגרפיה על ג'וני באנגלית

בא לך לשלוח לי פרטים? אני אשמח:)

הייתה לו להקה בשם "the kids"...=]

כשהוא היה בן 15 נשר מהלימודים כדי להפוך לכוכב רוק, והקים להקה שנקראת "הילדים" ("the kids"). אם הזמן הם שינו את שמם ל-"שיטת ששת הרובים." עם הלהקה "Rock City Angels", הוא רק שיתף פעולה וכתב להם את השיר "מארי" שאיתו השתתפו בהופעת הבכורה. זה מה שאני יודעת...(יותר נכון, מה שויקיפדיה יודע...
)

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif קליפ שלהם..

http://www.youtube.com/watch?v=plHMRhhkKIU מטאל עצבני..

למעלה