תשמעי משהו חשוב מאוד...
אם את עד כדי כך חלשת אופי שבגיל 20 ההורים שלך מנהלים לך את החיים ומחליטים בשבילך אם תצאי ועם מי לא אז את צריכה לעבוד על משהו אצלך,ואני נורא מצטערת שאני זאת שאומרת לך את זה. אני חצי מרוקאית וחצי עיראקית,חבר שלי רוסי. כשהתחלנו לצאת ההורים שלו לא סבלו אותי!מבחינתם הוא צריך למצוא לו רוסיה קטנה בלונדינית וחמודה,ולא מרוקאית גדולה ולא מחנחנת שלא לומדת בלט ושוקלת הרבה מעבר ל 50 קילו... והיו עוד כמה דברים בתוך זה,העובדה שאנחנו ישנים ביחד משמע - עושים אהבה,ובכלל,כשהתחלנו לצאת הייתי בת 16 וחצי אז כל העיניין לא התאים... וזה למרות שהייתי מביאה פרחים כשהייתי באה,ושוקולדים,ואני תלמידה מצטיינת ואומנם קצת שמנה אבל לא מכוערת ולא צולעת או פיסחת... ולמרות שאחותו נשואה למרוקאי... אבל את יודעת מה ההבדל בינך לבינו? שהוא עמד לצידי. הוא התעקש עם ההורים שלו והם הבינו שאו שהם בוחרים בו ובי או שהם בוחרים לאבד אותו. ותאמיני או לא היום הכל נפלא וטוב בארוחות המשפחתיות אצלהם בבית. יש להם יציאות פה ושם אבל למדתי לעקוץ בחזרה... והם למדו לקבל אותי,ולהתייחס אלי בכבוד הראוי לי בתור בת אדם. יש פורום שנקרא:"חמותי ואני" ואם תקראי שם תגלי שהמריבות שקורות בין בני זוג נישואים כ"כ הרבה פעמים נובעות מהתערבות יתר של ההורים שלו או שלה. ונישואים מתפרקים בגלל זה! ההבדל שם בפורום הוא בין נשים שהגבר שלהן עומד לצידן,לבין הגברים שהאימהות שלהן עדיין מנהלות את החיים שלהם. אז את לא גבר,את אישה... אבל את צריכה להחליט באיזה צד את תהיי. בטח שהוא ממש נפגע... זאת גזעות גיברתי! לא סטיגמות,ההורים שלך גזענים. ובינינו, זה לא שהוא אתיופי...זה שההורים שלך לא יהיו מרוצים מאף בחור שתביאי ותמיד יהיה להם מה להגיד. ובינינו, אם היית אוהבת אותו מספיק,היית עומדת לצידו,ולא ליד ההורים שלו. ודבר אחרון, אם את עדיין כ"כ מושפעת מההורים שלך כדאי שלא תכניסי את עצמי לזה. זה לא פייר כלפי הבחור,את מכניסה אותו למיטה חולה... ואם הוא מספיק חכם,הוא לא יכנס לתוכה.