שאלה!!!!!

שאלה!!!!!

אם אני מוחקת את החבילת הרחבה האחרונה שהתקנתי, אז כל מה שבניתי ועשיתי בסימס עד עכשיו ימחק? אם לא, מישהו יודע איך אני מחזירה את המשחק למצב ההתחלתי שלו?
 
למעלה