שאלה איך בונים בית או קונים בית?
T THE ILLEGAL ONE New member 9/4/07 #4 נצל"ש איפה החיפוש שמדובר עליו במאמרים? כמו במאמר הזה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1687&a=80425&c=8080&sc=0&ssc=0 במאמרים לא אומרים על מה צריך ללחוץ קודם..או איפה הלחצן הזה או איפה לכתוב.. אשמח לעזרה
נצל"ש איפה החיפוש שמדובר עליו במאמרים? כמו במאמר הזה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1687&a=80425&c=8080&sc=0&ssc=0 במאמרים לא אומרים על מה צריך ללחוץ קודם..או איפה הלחצן הזה או איפה לכתוב.. אשמח לעזרה
T THE ILLEGAL ONE New member 9/4/07 #7 אוקיי מצאתי../images/Emo9.gif אבל שאני כותבת שם משהו זה מוצא מלא אפשרויות
T THE ILLEGAL ONE New member 9/4/07 #9 מה אומר כל סימן שם? יש שם את הסימן של התוכנה יש סימן של בית כחול יש סימן של אנשים בחום יש שם סימן של כסף... ועוד סימן שראיתי של איש אחד באפור מה כל סימן אומר עם במקרה את יודעת.. תודה רבה
מה אומר כל סימן שם? יש שם את הסימן של התוכנה יש סימן של בית כחול יש סימן של אנשים בחום יש שם סימן של כסף... ועוד סימן שראיתי של איש אחד באפור מה כל סימן אומר עם במקרה את יודעת.. תודה רבה
ט טל המוזרה New member 9/4/07 #10 "סימנים" ../images/Emo3.gif של התוכנה - איזור רגיל בית כחול - איזור פרטי שאזרח רכש אנשים בחום - קבוצה איש אפור - אזרח
"סימנים" ../images/Emo3.gif של התוכנה - איזור רגיל בית כחול - איזור פרטי שאזרח רכש אנשים בחום - קבוצה איש אפור - אזרח
T THE ILLEGAL ONE New member 9/4/07 #12 תודה רבה../images/Emo13.gif ועוד שאלות קטנטונת מבקשים מימני שאני אשחק כדי להצדיק את שאני יושבת שם עם סיבה... או משהו כזה.. אז איך אני משחקת? על מה אני לוחצת? תודה רבה שוב..
תודה רבה../images/Emo13.gif ועוד שאלות קטנטונת מבקשים מימני שאני אשחק כדי להצדיק את שאני יושבת שם עם סיבה... או משהו כזה.. אז איך אני משחקת? על מה אני לוחצת? תודה רבה שוב..
ט טל המוזרה New member 9/4/07 #13 אני מניחה שמדובר בקאמפינג... קליק ימני על המכונת משחק וpay ואז כמובן לשחק משחק..
א אורי זה אני New member 9/4/07 #35 לא משנה מצאתי לי עבודה כשוטר איך אני הולך לעבודה? יש שעות מסויימות?
1 1תרו New member 9/4/07 #15 ../images/Emo207.gifיש לי שאלה../images/Emo207.gif יש לי 1550 L האם זה מספיק לי לקנות כמה בגדים?