שאלה

שאלה

כשאני מחחבר אני הגיטרה ואני רוצה לשמוע אותה במוניטור אני שומע את הגיטרה בדיליי של איזה 2 שניות, ככה שאני לא יכול להקליט גיטרות ולשמוע אותם במוניטור, מבאס. יש אפשרות לתיקון?

ITAY STUDIO

New member
אוקיי

אתה צריך להקטין את baffer [בכרטיס קול] .אני מקווה שיש לך כרטיס קול מיקצועי..

טוב, עכשיו לאט

אני מצטער, אני פשוט חדש בכל העסק הזה אפשר בבקשה הסבר יותר מפורט ואני מניח שאין לי כרטיס קול מקצועי... זה אומר שזה לא אפשרי?

sampler

New member
יש לך לייטנסי הפרשים בין הניגון

לשמיעה...זה קורה בעיקר בעקבות עבודה עם כרטיס קול לא מקצועי..אם אתה רוצה להשקיע כרטיס נחמד ב800 שקל יפתור את הבעיה וגם יתן לך איכות שמע והקלטה יותר טובה

skayal

New member
שום כרטיס קול ושום בטיח!!!

פשוט מאוד זה קשור ללייטנסי וזה קורה להרבה אנשים מה שאתה צריך לעשות זה לחפש בגוגל asio4all עזוב אותך הסברים...תוריד את זה ותתקין אחרי זה בקיו בייס אתה נכנס ל dives dives setup אז אני לא זוכר בידיוק מזה יש שם משהו אודיוביי audiobey משהו כזה אני לא זוכר בעל פה...ושם יש מקום שאתה צריך לשנות שם את הasio לזה שהורדת..asio4all לידידה שלי זה קרה בידיוק בידיוק בידיוק הסיפור שלך וזה מה שעושים בלי קשר בכלל לכרטיס קול שלא ישגעו לך את השכלל אני מצטער שאני לא זוכר בעל פה מה לעשות הקיובייס שלי באולפן לא במחשב בחדר תנסה ותצליח בהצלחה..

resonance

New member
תגיד, בטיח - מה התוכנה הזו אי פעם עשתה בשבילך

האם היא אשכרה הצליחה למזער לך לייטנסי אי פעם באמת? או שאתה ממליץ את זה על סמך עצת חרטאוואט של איזה חבר? כי לי, וניסיתי תאמין לי על כמה וכמה מחשבים בעבר - זה מעולם לא אכל.

skayal

New member
ממש לא

אני לא סתם אידיוט שאומר שטויות אני לא מנסה לעבוד פה על אף אחד את מה שכתבתי זה מישהו שמומחה בקיובייס אמר לי ואני כתבתי פה..לידידה שלי היה בידיוק אותה בעיה של לייטנסי ואמרתי לה בידיוק מה שהוא אמר לי וזה סידר לה את הלייטנסי מלייטנסי של הבדל של אייזה 2 שניות שלא יהיה דיליי בכלל אני לא מחרטט יכול להיות שמה שכתבתי נשמע דבילי כי לא ידעתי ממש איך להסביר כי לא זכרתי בעל פה אבל עובדה שזה מה שהיא עשתה וזה עבד...

resonance

New member
מישהו או מישהי - זה לא א-ת-ה

מהנסיון שלך האישי, לא "מה אמרו לי\מה עשו לי" - זה עבד?? חבר'ה - קחו בחשבון ש-Asio4all, גם אם הוא מקצר לכם טיפה את הזמן, לא מחליף כרטיס קול נורמאלי שבאמת יודע לטפל בעניינים האלה.

וואלה עזר!

רק עכשיו יצא לי לבדוק את זה וזה עובד מעולה עכשיו, תודה אחי, יצאת תותח!

למעלה