שאלה

שאלה

אני זוכר שבאחד הספרים היה כתוב משהו בסגנון של "לא תמיד הקל הוא הנכון".. עכשיו אני ממש מחפש את הציטוט הזה ואת המקור שלו בספר ואני לא מוצא! מצאתי משהו קרוב: "זכרו את סדריק. זכרו, אם יבוא היום שבו תצטרכו לבחור בין הנכון לבין הקל, זכרו מה קרה לילד שהיה טוב ואדיב ואמיץ..." אבל זה לא מספק אותי. מישהו יודע איפה המשפט שאליו אני מתכוון? תודה

InBaR 85

New member
אני לא בדיוק יודעת אבל

תנסה לחפש בספר החמישי,אולי בקטע שהארי מתפרץ על דמבלדור אחרי שסיריוס מת או בספר השישי באחד מהפגישות של דמבלדור והארי

אנה92

New member
לא לא זה לא שם

אבל ניראה לי זה באיזה שהוא ספר מתי שדמבלדור אומר "הבחירות עושים אותנו את מה שאנחנו" משהו כזה.. אולי זה בשלישי

wine forever

New member
אני יודעת!

זה בספר הראשון או השני או השלישי או הרביעי או החמישי או השישי XD

noosh

New member
אני חושבת שזה הציטוט הזה

לא זוכרת אחד אחר שהוא בדיוק "לא תמיד הקל הוא הנכון". אבל אממ, יכול להיות שאני טועה

Dana Argamen

New member
אתה מתכוון ל..

"זכרו את סדריק. זכרו, אם יבוא היום שבו תצטרכו לבחור בין הנכון ובין הקל, זכרו מה קרה לילד שהיה טוב ואדיב ואמיץ, שנקלע לדרכו של הלורד וולדמורט. זכרו את סדריק דיגורי" ^אם אתה מתכוון לזה.. זה מתוך הספר הרביעי - "הארי פוטר וגביע האש" עמ' 651 פרק "ההתחלה"

כתבתי בהודעה הראשונה שזה לא זה

חח את זה כולם מוצאים משום מה! אני מחפש את האחר..

Im All That

New member
הוא מופיע בספר הרביעי והחמישי...

דמבלדור אומר את זה ברביעי ואז בספר החמישי, הרמיוני מצטטת להארי ורון את מה שדמבלדור אמר....

y a e l y 1 2

New member
אני יודעת שאתם תהרגו אותי אבל יש לי

תשובה..נראה לי..אבל זה מהסרט,כי אין לי כוח לחפש בכל הספרים. בסרט הרביעי דמבלדור אומר להארי שימים קשים מגיעים ועוד מעט הם יצטרכו לבחור בן הדבר הקל לעשות לבין הדבר הטוב לעשות..משו כזה.. תחפשי את זה בספר הרביעי מתי שהארי ודמבלדור מדברים..ולא בנאום שלו. מקווה שעזרתי.

למעלה