מכיוון שאני עדיין במוד של אנטוורפן,
אז אני אענה לך בקצרה מה אני חושבת, עד עכשיו חשבתי שההולנדים יכולים להיות אנטיפטיים או לא מתחשבים, אבל אחרי יומיים באנטוורפן הבנתי כמה ההולנדים נחמדים לעומת הבלגים האנטיפטים! אולי זה רק באנטוורפן, אולי זה רק כלפי תיירים או כלפי הולנדים, אבל זה פשוט לא יאמן איזה מוכרים אנטיפטים עומדים שם בחנויות! הכי מצחיק זה שהיינו בחנות של גודייבה לקנות שוקולד, לפנינו עמדה תיירת שדיברה עם המוכרת באנגלית ושאלה אותה משהו, אז המוכרת ענתה לה באנגלית שאין לה חשק להסביר לה כי היא מצוננת ואין לה כוח! אחר כך, ביקשנו לקנות איזה כמה ביצי שוקולדים, היחס היה מדהים. היא שאלה את הבנזוג כמה שוקולדים הוא רוצה, אז הוא אמר לה שהוא לא יודע, כמה מכל סוג, אז היא אמרה לו - לא. אני צריכה לדעת כמה בדיוק אתה רוצה כדי לדעת איזה שקית לקחת, אז הוא אמר לה, לא יודע תביאי איזה שקית, והיא התעקשה. אם אתה לא יודע אז גם אני לא יודעת, כמה אתה צריך? פה אני התערבתי ואמרתי לה תביאי איזה שקית ל-200 גרם. בסופו של דבר בחרנו שוקולדים בפחות מ-200 גרם, המבט שלה היה רצחני... אחר כך היא עשתה חשבון והבנזוג הביא לה אמריקן אקספרס, אז היא אמרה לו, אין לך כרטיס אשראי אחר, הוא ענה לה לא. זה מה יש. אז היא התעקשה, אבל אין לך ויזה או מזומן? אז הוא כבר התעצבן, זה מה יש, רק אמריקן אקספרס. אז הכלבה העבירה עם פרצוף חמוץ את הכרטיס בקופה, כנראה שהיא צריכה פשוט לשלם יותר עמלה על אמריקן אקספרס... באותו זמן קלטנו תעודה ענקית ממוסגרת על הקיר, שבה היה רשום שהחנות זכתה בדיפלומת Best customer service 2006... נו באמת...