שאלה אילו כלי מוזיקה מאפיינים את ההיפ-הופ? לדג' ברוק יש המון גיטרות חשמליות וכו'..
מ מטורפות New member 6/4/07 #1 שאלה אילו כלי מוזיקה מאפיינים את ההיפ-הופ? לדג' ברוק יש המון גיטרות חשמליות וכו'..
T TakTik New member 6/4/07 #2 תופים תופים תופים תופים היפ הופ נבנה על קטע של 20 שניות של תופים נטו, מתוך פאנקי דראמר (הברייק הכי מסומפל בתולדות ההיפ הופ)
תופים תופים תופים תופים היפ הופ נבנה על קטע של 20 שניות של תופים נטו, מתוך פאנקי דראמר (הברייק הכי מסומפל בתולדות ההיפ הופ)
S Self Made New member 6/4/07 #3 דווקא לא הברייק הכי מסומפל זה של amen brothers הברייק הכי מסומפל בכלל במוזיקה נראה לי
T TakTik New member 6/4/07 #4 שלילי אני יודע איזה ברייק אתה מדבר, ופשוט לא. סקר שנעשה מזמן מזמן מצא ש80 אחוז מכל הסינגלים במצעד הראפ של הבילבורד בין השנים 88-92 סומפלו מתוך פאנקי דראמר... הוולי שיט כן...
שלילי אני יודע איזה ברייק אתה מדבר, ופשוט לא. סקר שנעשה מזמן מזמן מצא ש80 אחוז מכל הסינגלים במצעד הראפ של הבילבורד בין השנים 88-92 סומפלו מתוך פאנקי דראמר... הוולי שיט כן...
S Self Made New member 6/4/07 #5 אתה רציני לגמרי? שמעתי את הברייק של האחים אמן כל כך הרבה פעמים בטלויזיה ובשירים שכבר חשבתי שזה ברייק שהשתמשו בו הכי הרבה אבל אם אתה בדקת כנראה אתה יודע
אתה רציני לגמרי? שמעתי את הברייק של האחים אמן כל כך הרבה פעמים בטלויזיה ובשירים שכבר חשבתי שזה ברייק שהשתמשו בו הכי הרבה אבל אם אתה בדקת כנראה אתה יודע