שאלה

שאלה

שאלה אני רואה שיש כבר רשימת שירים לאלבום ואתם ממש יודעים על השירים וכו.. מה יש כר שירים שניתן לשמוע אותם?

otollo

New member
../images/Emo174.gifתשובה

אף שיר בגרסת אולפן מהאלבום עוד לא שמענו. מה שכן, קלי שרה בסיבובי הופעות שלה ובעוד איזה הופעה מספר שירים שהיא אמרה שיכול להיות שיכנסו לאלבום הבא: Yeah Come Here Don't All I Know Maybe Anymore One Minute(בטוח יכנס) את כל אלא יש הקלטה בלייב ובאיכות די חרא, אם את רוצה תגידי
. יש גם את Go שהוא שיר של פרסומת שהיא הקליטה במיוחד ואולי יכנס לאלבום. אנחנו רק משערים שחלקם יכנסו לאלבום. הסינגל הרישמי הראשון,Never Again יצא בשבוע הבא
.

otollo

New member
../images/Emo174.gifנצל"ש - צרות לקלי ../images/Emo10.gif

אני מניח שחלק מכם שמעו על PerezHilton. לאלה שלא - הוא בלוגר מאוד מאוד מאוד מפורסם בארצות הברית והאתר שלו הוא בין האתרים הכי נצפים בארה"ב וכל יום נכנסים לשם מיליוני אנשים. אפילו הוא עשה כמה פעמים פינת רכילות ב-TRL. בקיצור, מישהו מהאקספרס בשם Seano שלח לו את מה שקלי כתבה בג'ורנל שלה בכדי להגביר את החשיפה לסינגל. קלי כתבה שם שזה היה עינוי בשבילה לחכות לסינגל והיא מצטערת בפני המעריצים או משהו כזה, ו-Seano בטעות כתב לו, כנראה בטעות שהיא כתבה שזה היה עינוי לאמריקה לחכות, והיא יצאה משמ משתחצנת. בקיצור, הסיפור יצא לגמרי מכל פרופורציה וממש התנפח. מה אתם אומרים, זה שעכשיו יש אנשים שחושבים (בטעות) שקלי שחצנית ויהירה, זה יפגע בהצלחת הסינגל החדש? או שבכלל לא מאמינים לזה? הפוסט באתר של פרז: http://perezhilton.com/topics/kelly_clarkson/since_shes_been_gone_20070404.php

otollo

New member
../images/Emo174.gifאה, ושכחתי להגיד.

שאין לכם מה להלחץ, כי אני לא מאמין שזה באמת יעשה משהו
.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאוקיי ../images/Emo4.gif

אני מרגיש שאני סתם מלחיץ עם זה, אז בבקשה לקחת את זה בערבון מוגבל.. פשוט תתעלמו מזה. הלחץ של האנשים באקספרס הלחיץ אותי גם ><".

Roro16

New member
../images/Emo182.gifהממ. אור.

אתה יודע מה ?
זה כל כך מכוער ומאכזב שיש כאלו אנשים ולא הסינו הזה , אלא הבלוגר הפקאאאאץ שיו ל**ק עם הבלוג הפינקי שלו . >< איכ זה מגעיל רכילות. הממ . אני גם חושב שלא יקרהה כלווום אבל אין טעם להילחץ, זה סתם איזה פקאץ עם שיער ורוד שעוד שנה יעלם מהעולם . וזהו. פשוט אל תלחצו
בטח קלי תתבע אותו או משהו..
. למרות שלאאא יקרה כלווווווווווווווווווווום !@#
. רועי

furfur23

New member
מהה??../images/Emo7.gif

מסכנה..אוף...זה מעצבן כי זה לא נכון!! טוב אבל נראה לי שהיא תצא מזה..

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif

לדעתי זה נורא מבדר שככה מדבר כזה קטן יכול לצאת סיפור לא נורמאלי.. ועוד לצאת מפרופורציה..
אני לא חושבת שיקרה עם זה כלום, ואנשים יישכחו מהשטות הזאת. וגם עכשיו יודעים שזה בכלל לא נכון, אז בכלל... זה נראה לי שטותי :p

WundeRKind

New member
למי אפכת לעזאזל?

הוא סתם איזה פלוצר שמחליט שכל העולם הם גייז.

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

otollo

New member
../images/Emo174.gifאגב

באקספרס הם מזה נכנסו לפאניקה, הם הספידו את הקריירה של קלי והחליטו ש-MD יהיה אלבום כריסמס! XD

למעלה