שאלה

The Open Door

New member
שאלה

טוב... אני בן אני רוצה לגלח את איבר המין שלי
ורוצה לדעת אם זה יהיה הגייני אם אני אשתמש במכשיר גילוח איתו אני משתמש כדי לגלח את השפם... כי פשוט אין לי כוח לקנות אחד חדש ובמיוחד בשביל זה. נראה לי טיפשי.

yotem 16

New member
אממ הלו../images/Emo83.gif

אז לפני שיתחילו להגיב לך כאן לא ברצינות וכאלה (ואנשים, באמת תחסכו תגובות מגעילות ומעצבנות, תתאפקו).. אני חושב שכדאי לך לקנות חדש בשביל זה, מהסיבה הפשוטה שזה נראה לי מאוד לא נעים לגלח את הזין ואח"כ לגלח עם אותו מכשיר את הפנים. בכל זאת, השיער אי שם למטה הוא קצת אחר מאשר השיער שעל הפנים, ונראה לי שזה לא הכי נעים. זה לא שזה חובה, אתה יודע, אתה יכול לעשות מה שבא לך (באמת שלא יקרה לך כלום אם תשתמש באותו מכשיר..), פשוט מבחינת הגיינה- לדעתי עדיף מכשיר שונה.

yotem 16

New member
ולפי הכינוי שמתי לב../images/Emo83.gif

שאתה אוהב אוונסנס P: ווהו! בוא להופעה ב- 26.6 ברעננה

חמור007

New member
אפשר גם עם הסכין שיש לך עכשיו...

למרות שאני לא גילחתי עדיין שם, מבחינת הגיינה ושאר השיט מותר לגלח עם כל סכין גילוח.

James Hammerton

New member
אני לא מתמצא

אבל למיטב הבנתי עדיף להמנע כי זה יציק לך אח"כ... כדאי לשאול בפורומים שיותר מתמחים בדברים האלה.

מממ...חח ..=]

לדעתי באמת כדי להחליף סכין גילוח.... עדיף שתעשה שעווה... אבל אתם הבנים לא תוכלו לסבול את הכאב חחח (אין ת'גירודים המעצבנים אח"כ) ומה יש לך להפסיד לדעתי גבר חלק ובעיקר באיבר המין זה יותר מושך... תנסה, תיראה ,לא אוהב ,לא מסתדר, תעזוב...=]

שעווה ?

חחח לא הייתי ממליץ על הסיכון. ואחר כך יכול להיות גם גירויים כמו שאמרו. כשזה חלק זה לא יפה. זה מוזר. זה כמו לראות גירפה בלי צוואר או משו. כשזה מסודר זה יפה.

eliormagick

New member
אל תגלח!!!!!!

זה יעשה לך אחרי כמה ימים כל כך כאבים ומגרד ויהיה לך לא נוח ברמות ואתה תסבול יש לי חבר שעשה את זה והוא ממש בכה לי... האזור עור שם מאוד רגיש וכשזה צומח מחדש(וזה צומח מהר) זה הרבה יותר כואב ומציק... אז אל!

Elsewhere

New member
אני חושב שכדאי לך לנסות את

פורום קוסמטיקה ויופי. לא זוכר את המספר, אבל אני מניח שזה חלק מעניין הפורום. אולי גם בפורום "שאלה קטנה" [251] אם לא יעזרו לך בקודם.

Elsewhere

New member
יצאתי עמה.

פורום יופי וטיפוח אישי, לא קוסמטיקה ויופי.
אני מקווה, לפחות. :X יום יבוא ואני אברר.

Boy Interrupted

New member
אתה יכול לגלח,

יהיו לך בהתחלה גירודים, אבל עם הזמן שתמשיך לגלח אתה תתרגל לזה, וזה כבר לא יציק לך.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אבל זין מגולח

זה לא יפה וזה מציק אז אל!

למעלה