שאלה..=]

ORBITTE

New member
שאלה..=]

חח תמיד תהיתי למה כולם אומרים oasis עם סגול ולא עם פתח כמו שצריך לומר..? ((או שבדיוק להפך?)). חח בקיצור,איך אתם אומרים אואזיס? עם סגול או עם פה פתוח??

sok777

New member
ככה

אואֶזיס. עם סגול. תחשבו שזה O ואז Asis. כאילו, הO זה או [ממש להגיד את האות] ואז אייזיס. :) חחחחח.. אחד המגניבים. בריטים יגידו במבטא בריטי כבד אואסיס מהיר שכזה ואמריקאים יבליטו ויגידו O - ASIS.

rabeat

New member
אני לא אומרת הכי נכון..../images/Emo9.gif

מישו כאן אומר נכון?

LetThereBeLove

New member
חח גם אני לא!

אני אומרת אואַזיס כי אני ישראלית וזכותי לעברת ולעוות דברים
אבל כשאני אדבר עם מישהו מארה"ב או קנדה או אנגליה או אוסטרליה או צרפת או איטליה או.. (טוב הבנתם את הקטע) אני אגיד כמו שסער אמר
כי ככה אומרים. עוד סוגייה מעניינת זה איך אתם מבטאים את שמו של הגאון האלילי noel gallagher? אני יודעת שבבריטניה הם אומרים כזה נוֹל, במבטא בריטי כבד ומגניב
אני אומרת נואֵל, ולפעמים יוצא לי גם נול.

RoySupernova

New member
קצת פדיחות להגיד את זה בבריטית..

אני אומר אואַזיס ונואל.. ואם יום אחד אני ידבר עם מישהו באנגלית עליהם אני יגיד כמו שצריך.. חח אבל אם בארץ אני ישמע אנשים אומרים את זה עם מבטא אני יחשוב שמגיע להם איזו כאפה חח.. ואגב אני מרגיש דה ז'ה וו כבד, כבר דיברנו על זה לא?

sok777

New member
כן, דיברנו לא מעט פעמים.

אני אומר כמו שצריך, כי אני בריטי בנשמה
ונואל אומרים Noel, כמו שחושבים להגות את זה.. אבל הבריטים אומרים את זה במבטא ואומרים נואל, רק שזה נשמע כמו שכרמל אמרה, נול.

cmpo

New member
../images/Emo109.gif אני עם פתח ! :-O

סגול? זה נשמע נוראי!

sok777

New member
זה נשמע מעולה,

אתם פשוט ישראלים דפוקים שרגילים למבטא ישראלי מטומטם. תתחילו לדבר כמו שצריך! פחח, ואתם עוד מחשיבים את עצמכם אוהבי בריטים!

sok777

New member
נכון, אבל את יכולה עדיין

לפצות על זה בבריטיות אדירה. :)

cmpo

New member
../images/Emo109.gif אמ..

אני מעדיפה אירים ^_____^ בריטים לפעמים קרים מידיי
ויש להם מבטא מעצבן חח (בלי קשר לאואזיס- הם מדהימים)...

LetThereBeLove

New member
חח כן אה? לבריטים יש מבטא מעצבן,

ולאירים לא!! פחח
אגב, בריטים הם אירים, אז אם כבר - מדברים על אנגלים מול אירים

אירלנד היא לק חלק מבריטניה.

צפון אירלנד, לעומת זאת, כן. בריטניה היא: אנגליה,סקוטלנד,ווילס וצפון אירלנד

sok777

New member
צודק

זה בדיוק גם מה שאני באתי לכתוב.. אבל ידעתי שמישהו ישיג אותי. אז, זה לכרמל. ולמור- מה פתאום קרירים? אולי לונדון קרירה אבל האנשים באנגליה ובכלל, בריטים, הם כ"כ אדיבים ונחמדים. אין כמוהם, באמת. היית באנגליה? אין סיכוי שאת אומרת את זה והיית שם. האירים הם גם עם נחמד. ואין כמו מבטא בריטי.

cmpo

New member
../images/Emo109.gif בטח שהייתי

באוגוסט עשיתי טיול של כל בריטניה... אירלנד, אנגליה וסקוטלנד אני שונאת את המבטא הבריטי ^___^ האירים גם יש להם מבטא נוראי!!! לא אומרת שלא. אבל בכל זאת. בריטים קרירים

למעלה